Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hilok

proszę o jednoznaczny dowód że to lookrecja zbiera żetony...

Polecane posty

Gość Hilok

wklejcie foty, cokolwiek, co przekona mnie i innych wątpiących że ta dziewczyna z kamerki to Kasia z Bytomia...ktoś coś pisał że poznał po pokoju..

Gość Hilok
no i???

Gość Hilok
widziałam te zdjęcia . laski są troche podobne do siebie...to mnie nie przekonuje. dajcie coś lepszego

Gość gość
a kim ty k***a jestes, ze mamy cie przekonywac? :D nie wierzysz to twoja sprawa :D golym okiem widac, ze to ona

Gość Hilok
kim jestem? osobą która nie wierzy w to że laska która się lansuje tu i tam jest tak głupia żeby swój ryj pokazywać na szołapie;) żal mi was, jedna osoba zapodała że lookrecja jest na kamerce, a wy naiwne cielaki wierzycie... albo kurvva jesteście ślepi... jak dla mnie to 2 rózne osoby o tyle

Gość yi3et5r
jasne że to NIE ona.. ale chołota ma ubaw i nie dociera do nich

Gość gość
no to jestes idiotka i nie masz pojecia o swiecie :D wczoraj sama przyznala na SU, ze ma to gdzies, ze znajomi ja rozpoznaja :D zreszta, dane z SU i maxmodels sa identyczne, fotki tez i glos tez ma identyczny, bo kiedys wstawila na kafeterie filmik z youtube 🖐️ ale wedlug takich osob jak ty białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne :D

Gość gość
ale ten koleś ma cienkiego i małego fiutka, aż nieapetyczne to jest :o

Gość gość
fiutem ma normalny :D takie mamy c*****e czasy że w j****ej polszy każdy orze jak może :O roboty nie ma a na kosmetyki i ubrania trzeba skądś brać ;)

Gość gość
Przemek ale gdyby to tobie ssała to bys nie powiedzial ze to koorwa. Przeciez to jest jej chlopak, jest z nim ponoc pare lat, tak na su mówila, wiec wiadomo ze sobie dogadzają, co w tym dziwnego? Przeciez nie robi tego co dzien z innym... Ty po prostu zazdrosny jestes, ze tobie tego nie robi. krew cie zalewa dlatego najlatwiej powiedziec ci koorwa

Gość gość
kiedy się tam pojawia?