Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak podbudować faceta

Polecane posty

Gość gość

mam małe pytanko do Was. Jak podbudować, podnieść na duchu faceta. Pewna osoba zamieszała w naszym małżeństwie, mówiąc oszczerstwo na mnie, a z racji tego że mąż jest za granicą uwierzył tej osobie a nie mnie. Pewna osoba twierdzi, że widziała mnie z obcym facetem, co jest kompletną bzdurą (bo mi nie w głowie takie głupoty). Niby mam świadka, bo byłam w tym czasie z mamą z psami za moim blokiem (ale z racji tego że to moja mama to mało wiarygodny świadek), widziały mnie też dwie moje sąsiadki jak siedziałam za blokiem (ale to przesada mieszać je w to). Teraz mąż prosi mnie żeby pomogła mu się z tym uporać (już w miarę normalnie gadamy po wielkiej burzy) i nie mam pojęcia jak to zrobić (jeszcze miesiąc nim przyjedzie). Jest w tragicznym stanie, nigdy nie słyszałam jego głosu taki jaki teraz jest, zaczepiał ludzi żeby mu wpieprzyli (niby mu ulżyło).

Gość gość
nie wiem nie ma pomysłu co mam robić, jak go podbudować. Tym bardziej że czuję złość na tą osobę, która plecie bzdury, serce mi się kraja jego stanem.

Gość gość
no właśnie nie wiem zapomniałam już

Gość ta pewna osoba
tylko konfrontacja. Ta pewna osoba niech to potwierdzi przy tobie. Nalegaj na to.

Gość gość
ale ona mi potwierdziła przy telefonie ona jest pewna szkoda ze ślepa, ja znam ta osobę czasem razem piłyśmy kawę

Gość gość
przez telefon potwierdziła żałuje że do niej nie pojechałam a ja mogę iść nawet na wykrywacz kłamstw

Gość gigi gigi
zaczepiał ludzi żeby mu wpieprzyli (niby mu ulżyło). xxxxxxxxxxxx e tam - dostał wpierdy, bo się gdzieś nachlał a poza tym - ta osoba widziała cię z obcym mężczyzną na ulicy czy w łóżku???? podczas jego wyjazdu nie wolno rozmawiać ci z mężczyznami?

Gość gość
na leśnym parkingu gdzie ludzie przyjeżdżają na grilla, przy leśniczówce

Gość gość
widocznie dla niego tak, poza tym to miejsce chyba mu się kojarzy jako miejsce gdzie wszyscy jeżdżą tam się pieprzyć, a mi z rodzinnymi wypadami na grilla

Gość gość
a i teraz stwierdził że najlepiej by było gdybyśmy postarali się o dziecko, a ja juz nie chce drugiego