Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle a wysoka temp. w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość
Widzę, ze w wielu mieszkaniach panuje taki skwar:/... Ja wysłałam męża po klimatyzator... Nie będziemy dziecka męczyć. Sprzęcik podłączony rura odprowadzona na dwór i mamy niby 25 stopn nie chce bardziej schładzać ze względu na małą ale o niebo lżej przyznaje:)

Gość z kurczakiem
my też mamy wszystkie okna dachowe i kupiliśmy sobie nie dawno takie specjalne markizy - nawet jak okna są otwarte, to markiza chroni przed słońcem - jest o mega lepiej. My mamy akurat takie: http://www.leroymerlin.pl/okna-i-drzwi-zewnetrzne/okna-swietliki-i-wylazy-dachowe/markizy-i-rolety-do-okien-dachowych/markiza-contrio,p82588,l483.html xxx musicie sprawdzić jakie macie okna i na pewno coś dobierzecie - koszt nie jest duży. xxx A nasz miesięczniak śpi w samym body z krótkim rękawem przykryte flanela, a i tak czasami mu gorąco (włosy aż mokre). W dzień śpi w samej pielusze nakryty flanelką.

Gość gość
ty arszenika dzien w dzien sie udzielasz caly czas napewno nigdzie nie pracujesz bo nie jest mozliwoscia zeby tak pisac z pracy

Gość gość
A ty gościu jak wiesz, że ktoś jest codziennie to znaczy, że też codziennie czytasz ale się nie udzielasz : D inteligencjo z forum

Gość gość
Napewno :D hahaha

Gość gość
tylko ja nie pracuje bo leze po wypadku to sobie czytam bo mam czas idiotko

Gość gość
Przynajmniej znam swój język ojczysty inteligencjo :D Po twojej wypowiedzi widać twój poziom :)

Gość gość
ta co napisala ze body z dlugim rekawem na taki ukrop nie sie walnie w leb

A ja mam czas w pracy na pierniczenie glupot. Skoro Ty masz robote w ktorej musisz zapierniczac to Twoj problem nie moj. Proponuje po zwolnieniu poszukac czegos bardziej "przyjaznego".

Gość znam ten bol,u nas jest 25
" nie przykrywajcie dziewczyny dziecka jak jest taka temperatura, jest ona bardzo niebezpieczna dla takiego maluszka" Ciekawe jak ja swojemu synkowi to wytlumacze?jak on az "spiewa"i prosi o przykrycie. Nie zasnie bez przykrycia.musze przykryc go kolderka prawie pod sam nos! Momentalnie jest cicho i zasypia. Malo tego,nie moze to byc zadna pieluszka,kocyk,nic w co moze mu sie zaplatac nozkabo zaraz jest placz. Itak spi pod ta kolderka i nie narzeka,kark ma chlodny mimo tak wysokiej temperatury. Widac cieplolubny,ja tez taka podobno bylam. Wylam tydzien bez przerwy az moja babcia jak przyszla kazala nagrzac w pokoju i dopiero przy 27 stopniach wpuchowym beciku(!!!!!)przestalam plakac i zaczelam dobrze spac. Do dzis lubie cieplo,ale nie duchote. Dzis 30 stopni na dworzu i w wozku na spacerze z moja mama,moj synek naciagnal na siebie pieluszke i kocyk,tylko glowka mu wystawala i tak spal 2h!nie pamietam kiedy mial tak dluga drzemke w ciagu dnia.

Gość znam ten bol
U moich rodzicow dzis 26 w pokoiku od strony polnocnej. Az sie boje pomyslec co by bylo u nas w mieszkaniu.... i moj synek dzis zmienil upodobania. Spi w bodziaku krotki rekaw i sie rozkopal ze swojej ulubionej kolderki.