Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsmarkana lala

Niech mi szanowni faceci wyjasnia, co oznacza gest spluniecia

Polecane posty

Gość obsmarkana lala

kiedy przechodzicie obok kobiety czy dziewczyny.to nie moze byc zbieg okolicznosci, czy wyrazacie w ten chamski sposob swoja niechec czy pogarde dla niezbyt urodziwej niewiasty?powiedzcie szczerze, najlepiej podajac wiek, pytanie glownie do mlodych, tak do 30

Gość sfahjh
moze facet po prostu przypadkowo splunal przy czym okazal sie nieokrzesancem.

Gość po 30stce.dużo po
ten co pluje jest zwykłym prostakiem który nie umie się pochamować przed tym brzydkim nawykiem.to nie zależy kogo widzi,gdzie jest. Po prostu odruch.

Gość sfahjh
Pewnie myslalas ze to spluniecie tyczylo sie Ciebie ? nie martw sie. to po prostu cham i burak

Gość ojgen
NIE zwracaj uwagi na takie gesty, to nie jest wyrażenie pogardy wobec kobiety, zwyczajnie tak się gostek zachowuje, że idzie i pluje , takie przyzwyczajenie do chamskiego plucia , nawet na filmie 'dzielny wojak Szwejk' gdy był prowadzony do aresztu to co chwilę się zatrzymywał i w końcu wartownicy zapytali , a co ty Szwejku tak co chwilę popluwasz do tych spluwaczek ? a Szwejk uśmiechnięty odpowiedział, popluwam tu, ponieważ spluwaczki służą do spluwania i do tego służą, więc luzik, gdy gostek nie ma gdzie spluwać to pluje na asfalt , znam osobiście gościa tuż przed emeryturą, który co chwilę popluwa, taki ma nawyk ale to nie ma nic wspólnego z wyrażaniem pogardy

Gość laura244444444444444
mnie to osobiscie nie spotkało ,ale gdyby spotkało i facet by wcześniej na mnie spojrzał to bym uznała to za jakaś pogarde właśnie ,ale może ja jestem przewrazliwiona....

Gość gość
Jest to pogarda, a tymbardziej jesli spojrzal i koniec kropka.

Gość ojgen
nie przejmuj się takim gostkiem, który pluje pod swoje kolana uśmiechnij się do takiego, który popatrzy w Twoje oczy, nawet gdy jesteś pijana