Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cat woman 1989

Siedze i rycze, każdy facet jest taki sam!Mam dość

Polecane posty

Gość cat woman 1989

Gadaliśmy dzisiaj o ślubie i on się pyta czy chce w tym roku (tak jakby się nie domyślał, że po 3 latach to już najwyższy czas). Ja odbiłam pałeczkę pytaniem: "A Ty?" (c**j, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie). Odpowiedział, że fajnie by było, ale jak przychodzi podjąć decyzję to jest trudne i że jemu jest dobrze, tak jak jest teraz.... Jak się zbierałam do domu i mówi, że o już późno, żeby sąsiedzi czasem nie gadali, że długo siedzę. Nosz k***a, nieraz dłuzej siedziałam, raz nawet nocowałam i było ok, a dzisiaj co się zmieniło? Już się znudziłam? I bez komentarzy w stylu wora na spermę bo nie sypiamy ze sobą (względy wiary)

Gość kurzy murzdrzek
owszem juz sie znudzilas

Gość cat woman 1989
czemu ludzie których kocham tak mnie ranią? Czemu nie postawią sprawy jasno?

Gość gość
no masz odpowiedz "nie sypiacie ze soba" 3 lata! no ile mozna??

Gość cat woman 1989
tylko, ze to jego decyzja ze nie sypiamy....

Gość gość
To z kim on sypia

Gość gość
po co sie z takimi zadajesz, jest tylu spokojnych porzadnych i brania nie maja.

Gość S__B
3 lata to jeszcze nie tak źle, ja ze swoim 7 lat jestem i coś się chłop zebrać na oświadczyny nie może :D

Gość gość
O fak! Nie wierze że dorosły, sprawny i zdrowy seksualnie facet wytrzymał tyle lat bez seksu! Albo kogoś bzyka na boku, albo jest gejem... albo jest kryptogejem! :/ a jakim cudem ty tyle wytrzymałas bez seksu???

my po tygodniu mieliśmy ustaloną datę ślubu. Po tygodniu się bzykalismy,spalismy. I tak jest do dziś. 25 lat.

Gość gość
Ludzie boja sie wiazac z kobietom i nic dziwnego patrzac na to co owczesne kobiety reprezentuja. Takie czasy, ze prostytutka wychodzi taniej i facet ma spokoj.

Gość cat woman 1989
napisałam mu esa ze jest mi cholernie przykro bo widze ze cos sie zmieniło a nie wiem co....

Gość cat woman 1989
mnie najbardzie zabolał fakt, że powiedział żebym jechała bo sąsiedzi będą gadać. Nigdy wczesniej nie robił z tego problemu. Poczułam się jak intruz, aż mi głupio teraz. Mógł jednak to delikatniej inaczej powiedzieć, że chce zostać sam, a nie taki chamski tekst z sąsiadami:o

Gość gość
gdyby mnie tak powiedzial facet,wyszlabym bez slowa i nie oddzywala sie do niego, wstydzi sie ciebie ? przeciez slub niby planujecie , dziwnie sie zachowal...

Gość cat woman 1989
strasznie dziwnie, nie wiem co się stało. Zawsze był taki fajny, a od jakiegoś czasu wyczuwam taką subtelną zmianę, niby jest ok, ale coś jest nie tak i ja to czuję.

Gość gość
Dziewczyno ogarnij sie , nie masz co rozpaczac , postaw sprawe jasno , niech sie okresli co jest z nim nie tak . Wiara wiara , ale mi to zagrywa na zasciankowosc , co powiedzia sasiedzie ? Ha , ha , ha , a kogo to obchodzi co ktos mysli , kazdy z nas powinien zyc swoim zyciem . Obys pewnego dnia sie nie obudzila z reka w nocniku , facet moze byc impotentem , albo ukrytym homoseksualista .

Gość gość
ale on sie nigdy wczesniej tak nie zachowywał, było ok, nie wiem co to za pomysł z tymi sasiadami, pierwszy raz z tym wyskoczył:o

Gość cat women 1989
kurde nie zapamietało nicka... to ja pisałam...cos mi sie wydaje ze to matka jego maczała w tym palce, ona mieszka niedaleko, a to typowa zazdrosna o syna baba

Gość gość
3 lata bez seksu ? Rozmawiacie o ślubie i nie sypiacie ze sobą , względy wiary ? Mi to się w głowie nie miesci . Albo kogoś ma na boku albo cos z nim nie tak

Gość cat women 1989
a cholera a czy o tym jest temat? Temat jest o tym jak się zachował! na żaden inny nie odpowiadam

Gość gość
A co tu ma wiara do tego ? To Bóg zabronił sexu przed ślubem czy ludzie tak sobie wymyślili. Tak samo jak z celibatem katoliccy księża żyją w celibacie a pastorzy nie a wierzą w tego samego Boga. Coś kręci ten Twój facet.

Gość COS OSTATNIO NIE MASZ CIERPLIW
OSCI..denerwują Cię własne prowokacje Pora na urlop,choć będę tesknil za Tobą :(

Gość gość
tak się użalacie nad autorką,a być może to facet przejrzał na oczy? 3 lata razem i zero seksu? Coś z nimi jest nie halo

Gość cat woman 1989
i tak to jest założyć temat na kafe :o od razu, choćby nie wiem co, przyczepicie się do seksu, nie o tym jest temat! nie mam zamiaru wam się z tego tłumaczyć ani opowiadać!

Gość gość
bo każdy jij ma dwa końce.zakładasz temat więc ludzie starają się dopatrywać przyczyn. A ty pokazujesz swoje fochy. Takie..nie bo nie.

Nie każdy facet jest taki sam a po tym co tutaj piszesz musiałaś naprawdę źle trafić

Ale nie można każdego do jednego wora wrzucać. Nie każdy jest taki sam. A co do tego seksu to faktycznie 3 lata żyć ze sobą i nic . Nie poszedł bym na coś takiego.

Gość gość
no i zauważcie. Autorka zamilkła bo ktoś powiedział nie tak jak ona by chciała. Dziecinada.