Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cat woman 1989

Siedze i rycze, każdy facet jest taki sam!Mam dość

Polecane posty

Może w końcu zaczeli uprawiać sex. Po 3 latach pauzy to iskry będą się sypać

Gość gość
po pierwszym poscie widac ze baba jest nawiedzona :classic_cool: pomodl sie do twojego popierrdolonego dzizusa o laske i slub 🖐️

Gość Juleczka99
Autorko nie przejmuj się tymi idiotycznymi komentarzami. co ma do tego fakt, że nie sypiacie ze sobą? Wiem z autopsji, że można wytrwać bez seksu :P Według mnie chodzi raczej o coś innego. Na spokojnie z Nim porozmawiaj i nie zamartwiaj się na "zaś" - jak to mówią. Może nic się nie zmieniła, a Ty zwyczajnie panikujesz? pozdrawiam :d

Gość Juleczka99
Gościu szanuj innych, to inni będą szanowac Ciebie. Ja się modliłam do "Dziżusa" i mam wspaniałego Mężczyznę u boku, więc nie obrażaj przekonań innych- skoro my nie obrażam Ciebie. pozdrawiam :)

Gość ja tez sie kiedys modlilem
to zabral mi rodzine na tamten swiat.. takie widzimisie dowc*pnego boga. Niech spierrdala cwel.

Gość Juleczka99
a Ty myślisz, że katolicy nie umierają? Umieramy, ale wiem, że przed nami jest cała wieczność... Stąd taka różnica między nami, że życie się nie kończy, ale przybiera inny - lepszy kształt... Poza tym nikt nie obiecywał, że życie jest miłe i przyjemne...tak właśnie się dzieje, gdy ktoś nie rozumie wiary...

Gość gość
ludzie, to ja się nie dziwie że świat jest zepsuty skoro wszystko kręci się wokół seksu:o matko, to teraz wyznacznikiem szczęścia w związku musi być seks bo inaczej to nie ma związku, ja prdl co za ludzie co za świat! oby to wszystko niebawem jebło, bo nie cche dorastać dalej w świecie, gdzie związek musi sie opierać na seksie, jak u zwierząt :o

Gość cat woman 1989
o ktoś podniósł mi temat:) pogadałam dzisiaj z nim, jest już dobrze między nami, po prostu inaczej odebrałam to co on miał na mysli, ale nie wchodzę w szczegóły tutaj. Tak, to prawda jesteśmy mega dziwni, że ze sobą nie sypiamy, mamy coś z deklem, mebelki w główce poprzestawiane, wierzymy w starego cwela, który nienawidzi ludzi. O czymś zapomniałam? To wszystko nie zmienia faktu, że żyjemy na tym swiecie i zyć będziemy, wierzymy w co wierzymy i jakoś musicie z tym przejśc do porzau dziennego, że są tacy dziwni ludzie jak my. Pozdrawiam serdecznie i życie miłego dnia.

Gość cat woman 1989
o ktoś podniósł mi temat:) pogadałam dzisiaj z nim, jest już dobrze między nami, po prostu inaczej odebrałam to co on miał na mysli, ale nie wchodzę w szczegóły tutaj. Tak, to prawda jesteśmy mega dziwni, że ze sobą nie sypiamy, mamy coś z deklem, mebelki w główce poprzestawiane, wierzymy w starego cwela, który nienawidzi ludzi. O czymś zapomniałam? To wszystko nie zmienia faktu, że żyjemy na tym swiecie i zyć będziemy, wierzymy w co wierzymy i jakoś musicie z tym przejśc do porzau dziennego, że są tacy dziwni ludzie jak my. Pozdrawiam serdecznie i życie miłego dnia.

Gość gość
AMEN.- KONIEC TEMATU.

Gość gość
Heh, autorka popierTolona katolka i pewnie pasztet z nawaga , bez piersi i antyseks chory niezdolna do przedluzenia gatunku. MeGa masakra. :D

Gość Juleczaka99
Bardzo możliwe, że autorka to koń rozmiar 45 hihihi

Gość przyszłam ponarzekać
a te względy wiary to są wasze wspólne czy tylko twoje? Bo może on nie chce brac kota w worku (i wcale mu się nie dziwię)

Gość cat woman 1989
no tak zapomniałam, że mam nadwaGĘ, pryszcze i krzywe gory, coś jeszcze? :) pisałam już że kwestia wiary to JEGO domena, ja się dostosowałam, czytać nie umieszz?

Gość cat woman 1989
aha i katolką nie jestem. To nie ta wiara:)

Gość cat woman 1989
poza tym pisałam, ze wszystko okey juz, kapish? w s z y s t k o j e s t o k e y

Gość cat woman 1989
nie przejmuj się tą sytuacją na pewno wam się ułoży! powodzenia cat!

Gość gość
Debilka sama ze sobą gada :o

Gość cat woman 1989
ahahahahaha ten ostatni wpis to nie ja:) jakaś cwana osóbka próbuje ze mnie wariatkę zrobić :D dobre :)

Gość cat woman 1989
hahha wcale nie podbijam tematu ktos tu za mnie napisał

Gość cat woman 1989
Robię kupę pochwą

Gość cat woman 1989
pisalam że wszystko okejj i wcale nie podbijam tematu

Gość 12315464684864769
co za wariatka i ciągle podbija ten denny temat, nie dziwie sie że facet sie ciebie wstydzi :o