Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona onaa

Czy któraś z was

Polecane posty

Gość ona ona onaa

ma męża który: -jest kulturalny -nie ma nałogów -można z nim o wszystkim porozmawiać -razem łagodzicie wszelkie napiecia miedzy wami -wspolnie spedzacie czas macie wspolne hobby -naprawde sie kochacie i dobrze jest wam w waszym towarzystwie -macie pewnosc co do jego wierności i same jestescie wierne -dba o rodzine -dobrze zarabia Czy cieżko o takie przypadki

Gość gość
ciężko, bo to musiałby być robot, a nie człowiek, ciota do kwadratu

Gość gość
oj ciezko chociaz na mojego nie narzekam :)

Wspólne hobby, a po co? nie lepiej żeby każde z partnerów miało kawałek swojej własnej przestrzeni? Mój mąż ma własne zainteresowania które ja akceptuję ale niekoniecznie podzielam. No i zarabia niecałą średnią krajową, wystarcza nam ledwo, ledwo. Ale poza tym, większość z tego co wyliczyłaś, odpowiadam "TAK" :)

Gość gość
oj ciężko o takie faceta żeby jeszcze dobrze zarabial ehhhh

Gość gość
Mój: - nie ma nałogów - głównie on rozładowuje napięcia między nami - z kulturą wśród obcych jest ok- wśród swoich już nie bardzo - Mamy całkiem inne hobby - naprawdę się kochamy i jest nam razem dobrze - jestem pewna jego wierności i sama jestem wierna - dba o mnie (dzieci jeszcze nie mamy) - zarabia mocno średnio chyba nie jest najgorzej

Gość różyczka blada
to nie mąż, ale ukochany jest kulturalny, można z nim porozmawiać, wspólnie spędzamy czas mimo iż mamy inne hobby, kochamy się naprawdę i jest nam dobrze w swoim towarzystwie, mam pewność do wierności i jestem wierna.

Gość gość
szczęsciary z was

Gość gość
Mój jest taki, tylko hobby mamy inne. Po za tym pokrewny zawód, więc nie rywalizujemy, a potrafimy zrozumieć dlaczego któreś z nas musi czasem więcej popracować.3 lata po ślubie i jest coraz lepiej ;-)

Gość gość
moj taki nie jest, powiem wam trzeba starannie okrslic sobie cechy partnera jaki sie chce i jesli przed slubem jest "nie odpowiedni" to na pewno poźnie sie nie zmieni

Gość gość
chciala bym takiego miec :(

Gość gość
ja niestety nie mam wogole meza