Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaa88

suknia - co o niej myślicie?

Polecane posty

Gość niezdecydowanaa88

http://karina.net.pl/kolekcja_2013/lilly/804/mercedes.html co myślicie o tej sukni? nie jest to najpiękniejsza suknia jaką widziałam, ale mam okazję kupić ją za 450 zł, jest po czyszczeniu i wygląda jak nowa. sama nie wiem, marze o koronkowej sukni, ale jednak trochę innej, ale tutaj cena taka kusząca...

Gość gość
a przymierzałaś ją? ja bym wolała najpierw przymierzyć i zobaczyć jak w niej wyglądam niż kupować w ciemno bo cena niska

Gość Juleczka99
wygląda całkiem ładnie, ale przecież powinnaś ją zmierzyć :) I wszystko zależy od figury :)

Gość Juleczka99
ja też marze o koronkowej, przeglądaj ogłoszenia na tablicy.pl Tam znalazłam kieckę za 200 zł i zwlekałam, aż ktoś mi ją sprzątnął sprzed nosa... :P wiec jak jesteś zdecydowana, to kupuj a jak nie pewna- poczekaj. Na pewno znajdzie się jakaś ładniejsza :) http://tablica.pl/moda/suknie-slubne/

Gość niezdecydowanaa88
dzięki za opinie:) tej akurat nie przymierzałam, ale przymierzałam inne tego typu, bardzo podobne, więc myślę, że i w tej wyglądałabym ok. zdecydowalam się na suknie używaną, a jestem bardzo szczupła, trudno znaleźć używaną suknie w rozmiarze 34, a tym bardziej taką, która by mi się podobała. chyba pojade ją przymierzyć w końcu 50km to nie drugi koniec świata.

Gość Juleczka99
dziewczyno na tablicy widziałam wczoraj lub w we wtorek tak piękną koronkę w stylu vintage (bez koła) z długim trenem, że mi szczena opadła. Dużo jest takich ofert. Poszukaj sobie :)

Gość niezdecydowanaa88
patrze na Śląsk i Małopolskę, bo nie chce mi się jechać dalej niż 100km, czasem faktycznie są fajne oferty, ale większość to masakra.

Gość majne_gitarrre
bardzo ładna ale troche za bardzo pstrokata

Gość Juleczka99
ja też jestem z okolic kraka i widziałam przynajmniej z 3 śliczne koronkowe cudeńka w Twoim rozmiarze. az zaczęłam się zastanawiać, czy się nie odchudzić :P powodzenia- na pewno coś znajdziesz :) pochwal się :)

Gość gość
no własnie jedyne co mi się w niej nie podoba to to, że te haftowane kiwatuszki są tak symetrycznie porozkładane, inny wzór koronki byłby lepszy, poza tym fason jest ok, tył mi się podoba, no i to, że ma tren

Gość Juleczka99
Autorko tam są też inne łądne- jak dla mnie modele np Mimoza i Valencia chętnie bym je przymierzyła

Gość gość
Mi sie koronka na niej nie podoba. Psuje caly efekt, bo suknia sama w sobie, gdyby miala inna koronke byla by bardzo ladna!

Gość niezdecydowanaa88
Juleczka, moje wymarzone modele to Allure Bridals 8917 i Anna Kara elis niestety nikt póki co takich nie sprzedaje

Gość niezdecydowanaa88
no właśnie też mi sie nie podoba ta symetryczna koronka, inna koronka i suknia od razu lepiej by wyglądała, no ale cena jest kusząca i tył ma ciekawy