Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z warkoczem

co zrbić z prezentem w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość ania z warkoczem

dostałam robota kuchennego od firmy, ktorej zalatwiłam kilka zleceń. przyznam, ze dzięki mnie zarobili ok 30000. ostatnio zapytali czy chcę gażę czy prezent. od razu powiedzialam, ze nie chcę nic. kiedyś mi dadzą upust:) powiedzieli ze sie obrażą, więc powiedzialam ze licze na ich inwencję. wczoraj przyjechali do mnie z robotem kuchennym electrolux wartym 550zł :D myślałam, ze ten prezent, to 150zl nie przekroczy, a tu proszę. dostalam tez paragon bo gwarancja... zaczęlam się zastanawiać czy nie oddać tego robota do sklepu i wylapac kasę. ale z drugiej strony w życiu nie kupilabym sobie takiego robota, a przydałby się. kasa tez by sie przydala, ale wiadomo, ze migiem sie rozejdzie... poradzicie??

Gość gość
skoro sama powiedziałaś że nie chcesz pieniędzy to się teraz nie dziw :P prezent sobie zostaw, zawsze szkoda jest pieniędzy na takie rzeczy. Na pewno Ci się przyda i posłuży :)

Gość gość
dokładnie zostaw prezent, pieniadze sie rozejdą, a tak bedziesz miaął super robot i bedziesz pamiętała o tej "miłej" firmie :) chociaż jak załatwiłaś im fuchę za 30000 tys to dziwię sie ze spodziewałas się czegoś tańszego.

Gość gość
zgadzam sie zostaw robot, prezent to prezent, należy ci się!

Gość ania z warkoczem
mogłabym zostać posądzona za lapówkarstwo, dlageto nie spodziewałam się prezentu.

Gość ania z warkoczem
nikt więcej sięnie wypowie??

Gość Ja bym sobie zostawila
Takiego robota pewnie sama bym nie kupila bo szkoda byloby mi kasy, a wiec prezent by mnie ucieszyl. Ale ja ogolnie lubie dostawac rzeczy nawet niepraktyczne bo wiem ze sama bym tego nie kupila:P co bedziesz miala z kasy, przejesz. Chyba ze naprawde jestes w dolku to go oddaj i wez kase. Ja bym nie oddawala, nigdy nie wiadomo jaki potencjal kryje sie w takim cacku a i zaszpanowac mozna ze ma sie cos drogiego w kuchni :P;)

Gość Ja bym sobie zostawila
Albo wiesz co? Odkupie go od ciebie za te 150 zl ;)