Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaaaaa

Dieta od dziś. 20.06.2013

Polecane posty

Gość Nataliaaaaa

wzrost: 173cm, waga: 74,5 kg. już nawet było nieźle bo schudłam do 67kg, ale mówiąc krótko opuściłam się jadłam byle co i byle jak.. koniec, zaczynam znowu. Szukam współtowarzyszek. Cel: 62-63kg.

Ustawiłam stopkę, zapraszam dziewczyny. Mój plan: 5 posiłków w weekendy 4. Bez słodyczy, bez fast foodów.

Gość annapaula
hejka,jaką diete masz zamiar stosować?

Gość gość
Powiedzccie mi czy duzo zjadlam? 4 male kanapki . 2 z maslem cienkoi 2 z serkek topionym cirnko posmarowane 2 sn to miseczka truskawek i koktajl szklanka z truskawek taki domowy

Gość katarzynka34
ja się przyłączę mój cel to 45kg do 10 sierpnia teraz mam 59 kg przy wzroście 155 cm. Co dzień będę pisałam co jem jaką aktywność fizyczną uprawiam itd. Mam nadzieję, że na tyle się razem zmotywujemy, że uda nam się schudnąć

hej Katarzynka, miło mi. Już myślałam że sama bede tutaj. Napisz swoje dzisiejsze menu Katarzynka. Ale upał :)) a ja się tak zapuściłam, wstyd spodenki włożyć. ale ciesze sie ze wkoncu sie biore w garsc. I dieta!!!

Gość daagaa123
Dołączam sie :) Ja jestem na diecie juz ze 2 miesiące schudłam 6-7 kg ale chciałabym jeszcze 5 : ( ale juz nie chudne. możecie ni mówic ze źle bede robić ale pozostaje ni tylko przejść na niby głodówkę gdzieś na 2 tygodnie czyli jest tylko 3 razy dziennie. np śniadanie jabłko obiad jogurt kolacja jabłko albo marchewki. dopiero wtedy ni sie uda osiągnąć mój cel. Mam 157 cm wzrostu na początku ważyłam 67 teraz 60-61 ale chciałabym dojść do 55-56

Gość daagaa123
No i jeszcze dodam ze często jeżdżę po 2 godziny na rowerze :)

hej,dołączam się. Po tabletkach które przepisała mi lekarka przytyłam parę kilogramów.Moja obecna waga to 65kg przy wzroście 165cm. Wcześniej ważyłam 59-60kg,teraz czuje sie jak słoń .Dlatego zaczynam porządna walkę z kilogramami.

hej,dołączam się. Po tabletkach które przepisała mi lekarka przytyłam parę kilogramów.Moja obecna waga to 65kg przy wzroście 165cm. Wcześniej ważyłam 59-60kg,teraz czuje sie jak słoń .Dlatego zaczynam porządna walkę z kilogramami.

Gość daagaa123
Magda jaką dietę zamierzasz stosować?

Gość Emilka-1982
Ja też od dziś. Wzrost 156, waga obecna to prawie 60kg :(( Chciałabym ważyć 52... Na razie kapuściana + biegam (trochę:)

Gość daagaa123
Emilka mamy podobna wagę, wzrost. musimy sie wspierać:)

żadnej szczególnej po prostu zdrowe odżywianie. Słodyczy od niepamiętnych czasów nie jem tak wiec problemu nie mam.Ze względu na mój wegetarianizm moje odżywianie bazuje na warzywach i owocach.

Ja rozpoczynam swoją walkę z nadwagą od 1 lipca. Teraz nastawiam swoją psychikę, a wiem ze to trudne zacząć myśleć inaczej w kwestii odżywiania.

Gość daagaa123
Dziewczyny , a co myślicie o owijaniu sie tą folią na noc ? nigdy tego nie robiłam ale podobno skuteczne tylko niestety chyba bardzo niezdrowe .

Gość daagaa123
Z tego co wiem działa. podobno mozna założyć na 2 godziny ale wcześniej trzeba sie posmarowac jakimś wywarem z kawy i na 2 godz pod kołderke. niby skóra robi sie jędrna i cellulit znika:)

Gość daagaa123
Z tego co wiem działa. podobno mozna założyć na 2 godziny ale wcześniej trzeba sie posmarowac jakimś wywarem z kawy i na 2 godz pod kołderke. niby skóra robi sie jędrna i cellulit znika:)

Gość bede piekna
witajcie moge do was sie przylaczyc? potrzebuje motywacji:):) milego dzionka

Gość bede piekna
magda912 dziekuje za przyjecie mnie:) tobie tez zycze powodzenia:D

Gość Emilka-1982
No właśnie Dagaa zauważyłam że w tym wątku wysyp dziewczyn w okolicy 156+/- i cm :) I z wagą w okolicach 60 :) Ja dziś 2 dzień na kapuścianej jestem, właśnie sobie odgrzewam zupkę - pyszna na młodej kapustce tylko ja soli trochę dodaję, bo bez to nie daję rady :( Plus sałatka warzywna (pomidor, ogórek, cebulka) A wczoraj trochę biegałam wieczorem :) Na kapuścianej to się dużo wody traci, więc dziś jestem w okolicach 59. Próbowałam wcześniej samo bieganie + ograniczenie słodyczy, ale nic nie dawało - waga u mnie stoi w tych granicach od paru lat.. Stąd ta kapuściana.

Gość daagaa123
No mi też juz spadło z 61 rano patrzę i 60 . kilo mniej jeszcze jakies 4-5 Kg . Dzisiaj też juz dużo na rowerze wyjeździłam.

Gość bede piekna
dziewczyny jak wam minal dzien? napisze cos o mnie i moich zmaganiach z waga...W tamtym roku wazylam 75kg przy wzroscie 160 wiem wiem tragicznie tak samo sie czulam zle jak i wygladalam. Wtedy schudlam do 70kg trzymalam ta wage az do marca tego roku. Pilnowalam sie wtedy jak nie wiem zeby znowu nie przytyc. W tym roku na przełomie marca-maja schudlam 9kg i wazylam 61kg. Ostatnio wrocilo mi 1-2kg. Chce schudnac do 55kg... ale tak powoli teraz spadaja mi te kg:(:(:( czasem mi brak motywacji

Gość Emilka-1982
Ja mam 2 dzień kapuścianej - przed chwilką ziemniaczki zjadłam 2 na kolację - jutro zupka + warzywa + owoce :D mam nadzieję ze coś schudnę jeszcze że się na tym 1kg nie skończy :/ Zupkę doprawiałam kostka i maggi wiec jest pyszna.

Dzisiejszy dzień upłynął dość intensywnie .7 rano skalpel ewy Chodakowskiej później śniadanko placuszki z mąki owsianej z owocami .Rowerkiem do sklepu ok 5km .Koszenie trawnika .Obiadek zupka pomidorowa. Przekąska jabłko i kiwi.ćwiczenia Chodakowskiej tym razem kiler .Kolacja 2 ogórki gruntowe.Ponadto w ciągu dnia wypiłam prawie 5 l baniak wody .