Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankawrocławianka

byłam u dziwnej wróżki

Polecane posty

Gość gość
Ankawrocławianka daj mi namiary na te wróżkę, mogę pisać na twój e-mail gabinetykosmetyczne@onet.pl ? Mam megatrudną sytuację i taka wróżka by mi się przydała

I po co Wam namiary na wróżki? Myślicie, że pomogą? Przykre, że większość (dorosłych jak mniemam) ludzi zamiast spróbować rozwiązać problemy i wziąć życie w swoje ręce woli wierzyć jakiemuś człowiekowi, który nie wiadomo z jakimi mocami na do czynienia. No, ale łatwiej pójść do wróżki niż włożyć trochę wysiłku i zmienić sposób myślenia. Bo to nie jest łatwe ani przyjemne, najlepiej zwalić to na kogoś i żywić się złudną nadzieją, że to pomoże. Otóż nie pomoże...

Gość gość
ewangeliczka połykasz?

Gość gość
połykasz z nudów ewangeliczka?

Gość tezzwrocławia
mogę do ciebie napisać na salonykosmetyczne@onet.pl ?

Gość gość
@ankawrocławianka Sama jestem "wróżką" więc powiem Ci tak: dziękuj Bogu, że trafiłaś na profesjonalistkę, która zamiast namawiać Cię na kolejną wizytę i zarabiać na Tobie kasę, skłoniła Cie do szukania odpowiedzi w sobie samej (ten sen). Ludzi mają różne talenty a im dłużej się czymś zajmujesz, tym lepsza w tym jesteś. Akurat to dotyczy każdego zawodu, czy to aktorstwa czy właśnie wróżenia. Wg mnie Twój sen oznaczał tylko tyle, że masz zostawić przeszłość za sobą a przyszłości nie dać sobą poniewierać i wymagać należnego Ci szacunku. wszystkiego najlepszego

Gość gość
skąd wróżki mają znać przyszłość :O pieprzą często pierdy wyssane z palca :O zgadza się tylko przeszłość i teraźniejszość. przyszłość należy do nas i do Boga🖐️

Gość gość
Zanim sie cos wydarzy, pewne rzeczy na to wskazuja, ale malo kto zwraca na to uwage. A badan lekarskich nigdy nie robiles/as profilaktycznie?

Gość gość
ankawrocławianka bo są rzeczy na niebie i na ziemi które nie śniły się fizjologom:)

Gość durny temat ale nie tak do koń
nie śniły się filozofom,

Gość gość
fizjologom tez :)

Gość gość
do annawroclawianka wrozki osoby jasnowidzace maja wglad w tzw.ksiege akaszy w ktorej sa zapisane wszystkie wydarzenia przeszle i przyszle kazdego czlowieka..///////// kiedys korzystalam bylam dwa razy kobieta miala dar po babci.i co zauwazylam pikekne stare lustro jakby przez nie mozna bylo przejs do innego swiata. co powiedziala zgadzalo sie mimo ze widziala mnie pierwszy raz w zyciu kobitka mloda za wrozenie brala tylko tyle ile 'powiedza karty' nastepna historie napisze za chwile

Gość gość
w mlodosci na przewie lekcyjnej kolezanki poszly na chwile do parku nieopodal.spotkaly cyganke.wrozyla sobie tylko jedna. otoz przepowiedziala jej ze wyjdzie za maz urodzi trojke dzieci.................i dalej nie chciala mowic. dziewczyna byla uparta.cyganka zatem przycisnieta do muru powiedziala ze mlodo umrze. dziewczyna o ktorej pisze opowiadziala wszystko swojej rodzinie jak juz miala meza.troje dzieci. .i niedlugo po tym zmarla nagle.

Gość assasasaassasa
bylam kiedys u wrozki, wrozyla mi z tarota, i wszystko sie sprawdzilo co mi powiedzialam, po kilku latach zas poszlam, i az mi wlosy sie podniosly...co mnie czeka, wyjde zas za maz za faceta ktorego juz znam..., az sie boje co mnie czeka, wdowa mam zostac nie rozwodka...,i jak tu zmienic przeznaczenie???