Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankawrocławianka

byłam u dziwnej wróżki

Polecane posty

Gość gość
kot z pewnościa ci napisze zwłaszcza ,zę kot i diabeł idą w parze :D:D:D

ale czego sensownego sie spodziewasz ? poszłaś do wrózki , wróżka przecież nic o tobie nie iwe to musi sie skąś dowiedzieć , ty nie chcesz wiedzić ska byle tylko efekt był. i efekt jest czego chcesz jeszcze ? Ó tym ,ze za takie praktyki jest rachunek słuchać nie chesz bo chcesz u słyszć ,ze dobrze zrobiłaś i że będize dobrze . Nie zorbiłaś dobrze i dobrze nie bedize ale jestęś zbyt głupia i ograniczone zeby to zrozumieć . Bo wierzysz w siły nadprzyrodzone ale wiara Boga nie mieści ci sie w glowie , jakim trzeba być pustakiem ,zeby wierzyć w tylko to co jest nam wygodne ?

w Afryce to wina grzechu tak samo jak 2 wojna sw to była wina grzechu było ostrzeżenie w Fatimie ole ludzie nie uwierzyli tak samo nie uwierzyli w jugosławi Medjugorie i w kibeho gdyby ludzie sie modlili o pokój to tych wojen domowych nie było by

nie rzyszlo ci do glowy ,ze twoje problemy skaś sie biorą , gdiześ maja swój początek ? ale ty wolisz smarować otwarte złamanie maścia i jeszcze strasznie zdziwiona jestęś ,zenie skutkuje . Wszystko ma swoje zródło , każda moc ma swojego pana, swojego mocodawcę . ale to trzeba troche zrozumienia jeśli nawet nie wiary .

merkaba , idż no Biblię poczytaj a nie swoi spirytyzmem tu wyjeżdżasz .

allium muszę ci przyznać racje ale Bóg ,Jezus wybacza grzechy i kocha nas a demon nienawidzi nas za to i chce naszego cierpienia czyli odzielic nas od szczęścia miłości Jezusa sama poszukaj o wybaczaniu i jego skutkach i jedynie teraz mozemy za nia sie pomodlic do ducha sw by ja oswiecił bo jak spiewa Budka Suflera - Kiedy rozum śp Nie ważne, kto i skąd, nie ważna płeć i wiek Głupota jest jak trąd, nie działa żaden lek

Gość gość
Na pewno nie spodziewałam się dyskusji z sekta nawiedzonych wariatek.

no tak jaby sie zlazło towarzystwo okultystów , spirytystówi innego rodzaju wróżów ot byłaby dopiero dyskusja na poziomie .....

spirytyzmem , merkaba spirytyzmem . jest róznica pomiezy spirytusem a spirytyzmem ....

Gość Romekatomek
Dla mnie te wszystkie nawiedzone wrzeszczące o Bogu, cierpią na jeden zespół, zespół niedopchnięcia. Nie będę służyć pomocą bo jesteście zawsze brzydsze od nocy listopadowej.

Gość gość
wąż- kundalini, a w sumie co ci to dało, gdybyś nie poszła też by się problemy rozwiązały

Gość Romekatomek
ja tylko z Tytusem , wybaczcie kobietki, to trauma z porodu jak mnie kleszczami wyciągali

Gość gość
Fakt, nie ma nic gorszego od tych święto...bliwych. One najchętniej by dały, ale jakiemuś ninistrantowi. Z braku propozycji siedzą na tym forum i diabłem straszą:).

Gość gość
Nie krępujcie się panie, Bóg wam wybaczy, śmiało z propozycjami, potem możemy iść na roraty

a co z świadectwami mak Dobromir Robert Friedrich (Litza) Andrzej Sowa (zwany również Kogutem) był narkomanem. Zaczęło się od papierosa. Bo dał się skusić. Potem alkohol. Był tak upity, że gdyby mógł to podczas dyskoteki szkolnej nap*********y nauczycielce. I potem kumpel zaproponował mu marihuane. Spróbował, bo co mu szkodziło?Gdy usłyszał świadectwa podczas mszy o doświadczeniu Jezusa w swym życiu u innych osób postanowił to sprawdzić. Ale następnego dnia zaczęły mu się objawy głodu narkotykowego. Usłyszał, że gdy ktoś nie ma kasy to ksiądz mu da na podróż by nie było, że z rekolekcji wraca się na gapę. Powiedział, że potrzebuje tyle i tyle k***a. A ksiądz, że nie ma sprawy tylko, że zanim wyjedzie to pomodlą się nad nim modlitwą wstawienniczą. Jak ma dostać kasę to niech się modlą. Wyciągnęli nad nim ręce i zaczęli się modlić. Poczuł się jakby ktoś otworzył mu czachę i wlał do środka lawę. Po tej modlitwie był w takim szoku, że chodził i mówił: o k***a, k***a, k***a... co to było? ja chce jeszcze raz! Był tak zszokowany, że nie zauważył, że objawy głodu narkotykowego znikł kompletnie. Gdy się spostrzegł był jeszcze bardziej zdziwiony. Psychologia? Niemożliwe Medycyna? Nie może być. A oni nie rozumieją jednej rzeczy o której Andrzej Sowa sam mówił: "Tam gdzie kończą się ludzkie możliwości zaczynają się możliwości Boga"...

Gość ertzdsswerqwer
Zamy, znamy te święte tu jezuskiem w oczy świecą na Biblię się powołują a potem, bęc rogi mężowi przyprawiają.

"Na pewno nie spodziewałam się dyskusji z sekta nawiedzonych wariatek." A czego się spodziewałaś? Że wszyscy przyklasną i zachwycą się, że poszłaś do wróżki i że wiedziała o Tobie? Nie, moja droga. To co zrobiłaś ta bałwochwalstwo, bo nikt nie wie co Cię czeka oprócz samego Boga oraz właśnie złych mocy. Teraz zdecyduj po której stronie chcesz być. Może trochę ostro, ale niech Ci to da do myślenia. I żeby nie było, że jestem taka święta, byłam kiedyś dobrych parę lat temu u bioenergoterapeuty i kiedy podczas seansu próbowałam zmówić Ojcze Nasz nie byłam w stanie, bo zakręciło mi się w głowie i prawie zemdlałam. Jak myślisz dlaczego?

Gość gość
Ewangeliczka, połykasz?

większość nie ma problemów , zeby wierzyć w praktycznie każdą bzdure , byle nosiła znamiona prawdopodobieństwa albo choć była modna . Natomiast wiara w Boga ???

Gość gość
Allium, połykasz?

co lesze - wileu wróżów ostentacyjnie wierzy . chodzi do kościołów , wiesza obrazy , modli sie . Tyle tylko jak to ise ma do tego co na ten temat mówi Biblia ? To zwodzenie majace uprawomocnić to bałwochwalstwo i pogaństwo , sprawić żeby " pacjenci " poczuli sie bezpieczniej w atmosferze wiary .

Gość gość
to widze że wiesz o co chodzi i połykasz

ja połykam akurat kawę j Jacobs Kronüng Mild kupowana w niemczech bo w Polsce jej nie widziałem

Gość gość
daj mi na nia namiar bo jestem juz krok od samobojstwa.prosze. przez internet tez dziala?

Gość gość
o merkaba to ty połykasz u Niemców, nie jesteś patryjotką.

Gość gość
jak tam merkaba u ciebie z życiem seksualnym? Aż musisz wchodzić na forum dla samobójców?