Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankawrocławianka

byłam u dziwnej wróżki

Polecane posty

Gość gość
merkaba jest ciepły, figli nie będzie

Gość gość
taka religijnosc na pozor jest gorsza niz swiadome popelnianie grzechow:)

Gość gość
to prawda, modli się pod figurą diabła ma za skórą

Gość kobietaaaaaaaaaaaaaa
daj namiar na ta panią :) poważnie mówie

Gość ZUZA!...
Autorko? Dlaczego uważasz że byłaś u dziwnej wóżki? Ja myślę, że cos w tym może być. Sama nie chodzę, ale mam bardzo bliską znajomą, która od kilku lat chodzi do wróżlki, jeśli ma taka potrzevę i generalnie wróżka nie pomyliła się ani razu. Moja znajoma czuje się lepiej po takiej wizycie. Oczywiście nie traktuje tego jako nawyk, jako podpowiedź jak zyc, ale po prostu sprawdza pewne fakty. Nie wiem skąd wróżki czerpią taka wiedzę, ale chyba nie zostaąlbym tak bardzo obojętna na to.

Gość gość
kasiamalinowska923@wp.pl

Gość gość
T ja też chętnie te namiary

Gość gość
merkaba tak sciemnia o sektach a potem proponuje ze loda zrobi

Gość gość
i robisz loda

Gość gość
noo ciekawe...., podaj swoja date urodzenia sprawdze czy mogla ta wrozka,dobrze ci powiedziec i co cie jeszcze czeka...,ale z tym sne to ciekawe....bo o tobie mogla opowiedziec znajoma....serio ciekawe

Namiarów na wróżkę nie dostałam od znajomej, tylko moja klientka w salonie kosmetycznym, a w pracy nie opowiadam o swoim życiu osobistym,i ŻADNA Z MOICH KLIENTEK ANI PRACOWNIC NIE MA O NIM POJĘCIA. Nie jestem tu po wróżbę, za propozycję z datą urodzenia dziękuję.

Gość im starsza tym przesądniejsza
wierzę i korzystam z podpowiedzi wróżki,wiem że kościół to potępia mialam dylematy życiowe i dlatego korzystałam z porad wróżki sprawdzaly mi się jej przepowiednie,aż sie dziwię dobra wróżka/wróżbita dobrze interpretuje karty,zna sie doskonale na nich,co kazda z osobna z nich oznacza,co oznacza z druga kartą ostatnio nawet usłyszałam,ze ktoś/znany mi/ spotka się ze mną,skwitowałam to ironią,a jednak zaprosił mnie obiad i jeszcze mam kilka informacji,które maja nastąpić..poczekam i przekonam się nie jestem aż tak przekonana o tym uzdrawianiu relacji..to akurat mnie nie przekonywuje

Spotkałam niejedną taką wróżkę. Sama też taką byłam. Skończyłam z tym, ponieważ ta umiejętność pochodzi od złego.

i naprawdę żadnej z was , korzystających z porad wróżek nie zastanawia skąd ta wróżka ot wie ? Przecież gdyby ktoś o bcy podszedł do ciebie na ulicy i powiedział -" wiem o tobie ......... i tamto " - nie byłoby waszym pierwszym pytaniem - skąd to wszystko wiesz ?

Gość gość
daruj sobie merkaba ty głąbie, sześć nicków założyłeś i raz się podajesz za faceta raz za kobietę Bóg cię pokarze za te krętactwa, raz jesteś byłą wróżką raz wróżbitą, masz coś z deklem.

Gość gość
Alium aleś się przyczepila, skąd to wie... anioły szepczą jej do ucha

Gość gość
ale dajecie sie wkrecac:-))))

Gość kaczka kwaczka
Mąż przyjaciółki zaczął znikać.Ona podejrzwała go o zdradę.Wróżbita powiedział,że zlapie go u niej w domu nad `rzeką.Kazał jej wynająć detektywa,bo kochanka mieszka dość daleko.Faktycznie wynajęła detektywa i rzeczywiście zastał go u kochanki w tym podpowiedzianym domu Kurcze,ja niewierny Tomasz,uwierzyłam we wróżki.Narazie nie korzystam,nie mam problemów.

to poprosi z kafeteria moderatorów spytaj sie ile mam kont jest to łatwo sprawdzić nigdy nie podawałem się za kobietę jedynie prawda ze zajmowałem się wróżeniem i doszyłem do takiej wprawy ze nie musiałem już rozkładać tarota by wiedzieć o kimś wszystko mi przychodziło o nim w myślach pojawiała onim informacja a jak porzuciłem to straciłem ten dar od szatana bo zaczełem sie modlić

Gość gość
wysylasz czy nie?

Gość gość
buhahahah, chyba tabletki zacząłeś brać i dar zniknął:)

jeśli ktoś wróżce szepcze do ucha to z pewnością nie są to anioły . zastanawiam ise czemu tak trudno odpowiedzieć na to pytanie ?

"nigdy nie podawałem się za kobietę jedynie prawda ze zajmowałem się wróżeniem i doszyłem do takiej wprawy ze nie musiałem już rozkładać tarota by wiedzieć o kimś wszystko mi przychodziło o nim w myślach pojawiała onim informacja a jak porzuciłem to straciłem ten dar od szatana bo zaczełem sie modlić" Ja piernicze jakbym czytała o sobie. Miałam tak samo ..wróżyłam i wiedziałam o człowieku wszystko bez rozkładania kart. Potrafiłam opisać przedmioty, które były setki kilometrów ode mnie z dokładnością co do najmniejszego szczegółu, gadałam ze zmarłymi. I zaczęłam czytać biblę, modlić się i dotarło do mnie ze ten "DAR" pochodzi od szatana. W bibli jest napisane, żeby sobie nie wróżyć. To jest zło w najczystrzej postaci. Nigdy do tego nie wrócę. Mogłam się na tym dorobić ogromnego majątku. Codziennie kilku klientów po 200 złotyh kilka rzy w tygodniu przez całe życie. Nie dziękuję. Wolę biedę.

Gość gość
masz rozdwojenie jadźki na kasiępicie i markabę, smiechu warte

Gość gość
gadałaś ze zmarłymi a potem wypuścili cie z oddzialu