Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan portali

dziewczyny z portali

Polecane posty

Prawda Juken jestem zwolennikiem założeń lewicowych stan faktyczny odbiega zwłaszcza u Nas. Nei widzę konserwatystka ale szanuje to choć z tą godnością się nie zgadzam mimo,iż sam nie korzystam:-)

Gość gość
"To jakby kupić zepsute mięso a mimo to je wpierrdolic!" Akurat w Skandynawii i niektórych krajach azjatyckich to dosyć drogie rarytasy.

Gość fan portali
Dziewczyny z portali gumek uzywajcie ... A pozatym puszczajcie sie ile dusza zapragnie

Gość gość
Apropos prezerwatyw to mialem taka historie z laskami z badoo. Umowilem sie z jedna na seks ok 16tej. No i jazda bez gumy. Potem randka z druga, nawet nie dalem rady czasowo sie wykapac tylko polecialem na kolacje z druga. Po kolacji lodzik w aucie tez bez prezerwatywy.nie narzekala ze niedobry haha

Gość gość
jak nazywaja sie te portale randkowe ?

Gość siniala
No cóż, tak to już jest na niektórych portalach… Ja też kiedyś miałam konto na jednym z darmowych portali, wstawiłam przeciętne zdjęcie, gdzie nawet nie za bardzo było mnie widać, niewiele o sobie napisałam, a i tak miałam mnóstwo propozycji spotkań "na małe co nieco":p Ja nie mówię, że faceci są czy kobiety, bo jak widać z opowieści autora wątku, kobiety też mają swoje za uszami. Ale z drugiej strony... Seks dla niektórych osób to tylko przyjemna czynność. Nie wiąże się on z jakimiś uczuciami czy czymś takim, więc jeśli dwie osoby o takim podejściu się spotkają, to czemu nie mają sobie wzajemnie sprawić przyjemności? Ale najważniejszy jest warunek, że obie strony wiedzą na co się piszą. Tak czy siak ja z takich nie jestem, jakoś nie potrafiłabym uprawiać seksu bez uczucia, więc czym prędzej wyniosłam się z tamtego portalu:p Ale muszę powiedzieć, że opinia o seksoholikach na portalach randkowych jest dużym uogólnieniem. Bo odkąd jestem teraz na mydwoje, to ani razu nie dostałam jeszcze takie "sprośnej" propozycji. Zupełnie inne podejście jest do tematu randkowania. Zarówno ze strony facetów (co odczuwam na własnej osobie), jak i kobiet (co słyszałam z opowieści).

Gość Trueeeee
siniala - jestem facetem i też mam konto na MD tam jest moim zdaniem lepiej, ale też miałem sex na 3 randce :D, tyle że jesteśmy ze sobą i czujemy coś do siebie a nie tylko rżniemy jak zwierzęta.

Gość siniala
Trueeee, nie chodziło mi o to, że MD jest tylko dla prawiczków i dziewic:) Jasne, seks także jest istotnym elementem związku. Ale chodziło mi o to, że na innych portalach często dostawałam propozycje: "cześć, co robisz wieczorem? Może wpadniesz do mnie na małe..." czy coś w tym stylu. Po prostu faceci nie mieli tam zahamowań. A chodziło mi, że na MD jest inaczej, bo tego typu odzywek od facetów jeszcze nie słyszałam. A to, że uprawiałeś seks na trzeciej randce to nie jest jakieś mega dziwne. Ale najważniejsze, że nie był to "lodzik w samochodzie" czy "seks bez gumy", jak tu się wcześniejsi faceci wypowiadali, tylko celowy stosunek z osobą, do której coś czułeś albo zaczynałeś czuć, prawda? I to jest ta różnica.

Gość robik33
Ja osobiście to dobre mam doświadczenia ze stronką www.diskret.pl . Jest dyksrecja, są fajne kobietki. Ostatnio spotykam się z taką jedną dziewczyną po wielu życiowych przejściach, doświadczoną i jest bardzo sympatycznie ;-)

Gość gość
Ja szukam takiej co ma mocny zarost i nigdzie nie mogę znaleźć :)

Gość Pan B

Tak czytam i nie mogę kobiety zawsze będą oceniać jaki to facet jest zły ja jestem z kobietą 11lat  od 1roku nie ma seksu to powiedzcie co mam zrobić na jaki portal wejść