Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiaadkowa

Sukienka świadkowej

Polecane posty

Gość swiaadkowa

W sierpniu wybieram się na wesele, zostałam poproszona o świadkowanie. Mój problem polega na tym, że w sierpniu są niemiłosierne upały a ja nie chcę paradować z ogromnymi plamami pod pachami -.- Podoba mi się ta sukienka: http://allegro.pl/japan-cudna-plisowana-sukienka-z-paskiem-s-36-i3324831901.html ale nie wiem czy szyfon to dobry pomysł. Poza tym ciuchy 'japan style' często są słabej jakości.. Co myślicie?

Gość swiaadkowa
up up up

Gość gość
ładna skromna,ale materiał do kitu, wskazuje na to min cena... ja bym wybrała coś bez ramiączek i na to jakies zwiewne bolerko

Gość swiaadkowa
Rozumiem.. Jednak nie ukrywam, że zależy mi na dość niskiej cenie, bo jestem studentką, a tę sukienkę założę prawdopodobnie tylko raz..

Gość my way or...
jezu...ty tak na serio???po pannie mlodej bedziesz najwazniejsza kobieta na weselu, a ty chcesz isc w czyms takim? jaki masz max budzet, chyba nie 50PLN? :O

Gość gość
sukienka jest bardzo ładna, kobieca i delikatna. Jeśli masz zamiar założyc ją tylko raz to jakosć nie ma wiekszego znaczenia, przez te jedna noc sie nie rozleci :)

Gość swiaadkowa
Jasne, że nie. Chciałabym wydać tak maksymalnie 100-150 zł. To nie będzie 'duża impreza', po ślubie idziemy tylko na obiad, będzie jakieś 30 osób

jest przesliczna to prawda, ale ciezko powiedziec jak z jakoscia. Ja mam jedna bluze z japan style, kupilam ja za 80 zl z przesylka i trzyma sie juz 2,5 roku wiec mam dobre doswiadczenia ;) ale jest duzo negatywnych komentarzy na ten temat, nie mozesz poszukac na wyprzedazach zeby moc dotknac i potrzymac sukienki? ja ze swojej strony polecam mosquito-sklep, monashe pl, i to nie jest zadna reklama, zamawialam rzeczy z pierwszej strony i sa sliczne chociaz troszke dziwnie uszyte (spodnice musze zakladac przez glowe :D)

Gość swiaadkowa
Właśnie o to chodzi, że mam dość nieprzyjemne doświadczenia.. Tzn. kiedy kupiłam kiedyś bluzę Japan, to przyszła cieniutka, prująca się 'szmatka'.

Gość swiaadkowa
A szukam na Allegro bo jest taniej.. Ostatnio chodziłam po sklepach to nic ładnego w rozsądnej cenie nie znalazłam...

Gość swiaadkowa
up

Gość gość
sukienka za 35zl,chyba oszalas

Gość gość
Co za różnica jaka cena? Przecież jej tam nikt nie będzie kazał pokazywać rachunku. Chociaż to prawda, że w tej cenie z jakością może być różnie