Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadin999

przepuklina?

Polecane posty

Gość Nadin999

Nad pępkiem zrobiła mi sie taka dość wyczuwalna gulka, do tego boli mnie od jakiegos czasu w dole brzucha, wczoraj po dosc dlugim spacerze mocno mi się wybrzuszyło w tamtym miejscu... Poszłam dziś do lekarza a tam babka mówi że ona nic tam nie cZuje i mam isc normalnie do roboty. Dodam, że pracuję w Biedronce, wiec non stop pracuję tam fizycznie... Wysłała mnie tylko na usg za 3 tygodnie... To jest chore, brzuch mnie ciągle boli, sama czuję tą wypukłość, a lekarz nic. najgorzej jest wlasnie po wysilku, po dzwiganiu itd, wtedy mi się wybrzusza w tych obu miejscach.

Gość gość
miałem podobnie,usg może nic nie pokazać,już kombinuj do chirurga,to jest fachowiec od tego. Jeśli to będzie przepuklina ,to nie laparoskopem,a wszycie siatki,wszelkie info powinien dać tobie chirurg-co lepsze.Ja miałem pachwinowa,laparosop-powrót na stół jest w okolicach 30%,siatka-odłamek procenta,ale dłużej trwa

Kurde... Nie wiem co teraz robić :/ W ogóle nie wiem jak ona mogła nic nie wyczuć. Tam w pachwinie to rozumiem, bo nie czuć, ale jak np się zmęczę to wybrzusza mi się taka bania... A dziś u lekarza jak na złość nic. Ale cały czas mnie to boli. A chirurg samymi rękami to wyczuje?

Gość gość
noś specjalny pas, bo się pogorszy latem będzie ciężko bo upały