Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie do cholery dzieje? Nie ograniam tego, jestem bardzo ladna dziewczyna, a

Polecane posty

Gość gość

dalej jestem sama..........................

Gość gość
bo jako ładna pewnie masz duże wymagania... a poza tym nie wiem, samce to zyeby :O :(

Gość prawictwo pospolite125
pewnie nie pikazujesz piersi na imprezach i jestes niewidoczna

Gość gość
ta jestes

Gość walizka999
a skad jestes? moze zalozymy kółko samotnych piękności? :(

Gość gość
Powiem wam ze chyba to prawda ze mam duze wymagania i bo nikt mi nie pasuje, mam fajna prace i zamykam sie w tym swiatku.......

Gość gość
Jestem z okolic krakowa, ja tam nie uwazam sie za "slicznosc" ale inni tak mowia wiec mi obojetne

Gość prawictwo pospolite125
Powiem wam ze chyba to prawda ze mam duze wymagania i bo nikt mi nie pasuje, bzdury..W Polsce jest 20 mln facetow..Wybor spory.. Zwyczajnie nikt cie nie chce albo nie umiesz podrywać

Gość gość
gdybyś była taka z***bista to miałabyś kogoś- uwierz mi, nie bierz sobie do serca co mówią znajomi

Gość gość
albo jesteś zbyt wymagajaca i wszystkich odrzucasz ,albo jesteś brzydka. proste

Gość gość
prawictwo jesli wszyscy faceci byliby jak ty to lepiej zwiazac sie z koniem - przynajmniej mozna na nim jezdzic i jest ladny :O 20 mln/? ?co za cep :( Polska ma 39mln mieszkancow, nawet jak podzielisz na pol (co jets glupota bo kobiet jest wiecej) to bedzie z 18-17mln facetw z czego 50 % to starcy i dzieci w wieku 18-35lat zjest może 7=8 mln z czego wiekszosc to prostaki, tumany, lebiegi, lenie, brzydale...... może 100tys facetow na całą Polske jest jako takich, ale są zajęci...

Gość gość
ładna dziewczyna znajdzie faceta bez najmniejszego problemu ...

Gość gość
nikt cie nie chce pyro brzydka

Gość gość
Tak, znajduje facetow,sami sie przyczepiaja,ale co z tego?!! Jak to takie tepaki, ze szkoda na nich czasu, a w tej polsce to jestem 1 miesiac w roku! Wiec nie mam takiego polotu! Niestety do brzydkich nie naleze,a przeciwnie i w ten sposob kazdy sobie mysli ooo taka dziunie to trzeba wyrwac,a mi sie rzygac chce na takich cwaniaczkow, dzieki za rady! Na razie!

Gość warszawianka17
może jesteś pasztecior :D ja mam chłopaka i jestem strasznie ładna i mój chłopak jest tak zazdrosny o mnie że hej. podobam się chłoptasiom i mnie to jara, ale mówiłam jestem straszmnie ładna, chuda i ogólnie ładna

Gość gość
może sami nieudacznicy Cię wyrywają?

Gość gość
warszawianka17 probujesz zrobic idiotki z warszawianek podlubelska dziewojo :D:

Gość gość
Warszawianka ja nie jestem tak zarozumiala jak ty zeby sie z tym tak afiszowac, a sam fakt ze o ciebie facet jest zazdrosny oraz twoj przekaz tekstu swiadczy ze lubisz pokazac ludziom ze jestes lepsza co? A w zyciu nie o to chodzi, trzeba miec troche pokory dziewczyno,anie ze jestem ladna i wogole jestem bardzo ladna szczupla i takie pieprzenie cale, ja cale zycie uwazalam sie za szara myszke, ale to nie znajomi tylko mnie utwierdzili w tym ze sie myle, ale obcy zupelnie mi ludzie, a ja co? a ja zamiast palac samowuwielbieniem tak jak ty to zakladam coraz wieksze golfy "mowiac w przenosni" bo sie tego wstydze ze jestem ladna, jak to mowia inni i tak kolo sie zamyka