Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HumutatatoweNiebiosaWanilii

Bramka na lotnisku!!

Polecane posty

Mam pytanie dotyczące kontroli na lotnisku a mianowicie samolotem lece pierwszy raz (Pyrzowice-Londyn) i dopiero dzisiaj zorientowalam się że mam przedłuzone wlosy na micro-ringi na pewno nie są one zrobione w 100% z metalu ale jakąś czesc na pewno w sobie go posiadaja i druga sprawa to to że kupilam rewelacyjny gorset wyszczuplajacy specjalnie na wyjazd ale standardowa ja Agusia -Głąb zapomnialam że jest on zapinany ta takie fiszbiny np jak przy zapieciu przy staniku i szczerze mowiac niewiem co mam z tymi fantami zrobic czy w ogole oni sa w stanie to wykryc czy po prostu wykryja ale przepuszcza mnie dalej ? Przeciez nie zrobie zamachu z doczepianych włosów i fiszbinami w gorsecie wyszczuplajacym ::D

Gość gość
hej i jak z tymi włosami kurcze ja też mam tą samą metodą przedłużone a wylatuje w piątek pomocy :(

Gość gość
Większość osób ma metal w staniku, wtedy piszczy i cię sprawdzają przy biustonoszu odrazu żeby wiedzieć czy napewno tam jak tam to spoko, normalne i cię przepuszczają . Co do włosów, to nie chodzi ze nie można mieć nic metalowego na pokładzie samolotu,bo można . Oni szukają broni! Logiczne ze jak nie znajda broni to przepuszczają. Możesz mieć metal w majtkach,biustonoszu,włosach i zębie , nic się nie stanie ,jeśli pistoletu lub noży nie będziesz miała z sobą. Kto ci powiedział ze nie można mieć metalu tak wogole? Poczytaj o tym co można a co nie można wziąć na pokład zamiast zadawać głupie pytania. Bramka jest żeby wykryć broń i niedozwolone rzeczy !

Gość gość
najwyzej na osobista was wezma

Gość gość
miałam kiedys taki gorset na sobie, bramka piszczała jak wściekła aż w końcu musiałam zdjąć bluzkę, załóż gorset po przejsciu przez bramkę

Gość gość
no właśnie też się zastanawiam po co jej ten gorset w samolocie :o nie wytrzymasz tych 3 godzin bez niego na sobie??? nie możesz go w walizce przewieźć?

Gość LechuW
nie polecam nikomu, latam samolotami od lat, a wczoraj miałem takie przejścia na bramce, że głowa mała