Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy będą te NAJLEPSZE lata?

Polecane posty

Gość gość

Czekam i mam wrażenie, że nigdy już się nie doczekam. Mam wrażenie, że wszystko co najlepsze już przeżyłam. A poza tym taka nuda. Zastój. Stagnacja. Nic się nie dzieje w moim życiu. Nic. I nie wiem jak mam to zmienić. Nuda taka, że szok:o

Gość gość
musisz wziac zycie w swoje rece , moze wtedy cos sie zmieni ;)

Gość gość
najwazniejsze sa te dni, ktorych jeszcze nie znamy

Gość MyśliciecXXIwieku
Życie ziemskie jest złudą, prawdziwe życie pozbawione nudy, marazmy i stagnacji zacznie się po śmierć.

Gość gość
pierdu, pierdu zastanów się co lubisz zrób plan i zacznij go realizować pasja - to jest rozwiązanie

Gość gość
Mam pasję - biegam..ćwiczę. Poza tym ucze się języków.. czytam książki.. Chciałabym się pośmiać z kimś. Pożartować. Zrobić coś szalonego. Potańczyć, pośpiewać.. pobawić się..ALe nie mam z kim:/ Ale chciałabym gdzieś wyjechać. Za dlugo tu siedzę..

Gość MyśliciecXXIwieku
Czy Twój Anioł Stróż Ci nie wystarcza? Najlepszym przyjacielem jest Jezus Chrystus.

Gość gość
Problem w tym, że mam "nierówno pod sufitem" i nie chciałabym tym kogoś obarczać. nie mam prawa.

Gość gość
Anioł Stróż? heh.. Nie sądze, żeby Bóg czy Jezus interesował się kimś takim jak ja.. Chciałabym byc wśród ludzi, którzy byliby moimi przyjaciółmi. Znali mnie i tak dalej.. Ale nie ufam już ludziom zbytnio.. bo ludzie odchodzą.. A ja nienawidzę być opuszczana. Nienawidzę się żegnać i tak dalej.. Za szybko się przyzwyczajam do ludzi :(

Gość MyśliciecXXIwieku
Bo nie potrzebnie pokładasz nadzieję w tym co ludzkie. Tylko Bóg ma moc dać szczęście i to szczęście w wymiarze nieskończonym, wiecznym. Człowiek bez Boga nie może przemieścić się nawet o milimetr. A życie nadal się toczy dzięki Bożej obecności i Woli. "Wejdź do izdebki swego sumienia, a odkryjesz wielkość Bożej dobroci, która ocaliła cię od zguby."