Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotk@

Damski wytrysk z pochwy

Polecane posty

Gość Migotk@

Wiem że zabrzmi to dziwnie ale od pewnego czasu niektórym moim orgazmom towarzyszy wytrysk. Pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym była facetem ale o wytryskach tego typu nigdy wcześniej nie słyszałam i prawdę mówiąc jestem tym trochę zakłopotana. Wstydzę się tego przed moim partnerem. Wygląda to w ten sposób że przy orgazmie czuję niesamowicie intensywne skurcze pochwy i wtedy pojawia się przezroczysty płyn. Nie powiem jest to bardzo przyjemne ale jak dla mnie trochę dziwne. Zadałam to pytanie już tutaj - http://czytonormalne.org/viewpoll/76-czy-to-normalne-ze-w-trakcie-orgazmu-mam-wytrysk-z-pochwy i większość osób w ankiecie uważa że to normalne. A co wy na to? Czy któraś z was ma podobnie???

Gość Rec1
To jest normalne! Taki wytrysk występuje gdy osiąga sie(maksymalny orgazm)!

Gość gość
oczywiście, że normalne :)

Gość gość
Powinnaś być zadowolona. Wiele kobiet chciało by mieć orgazm z wtryskiem, ale tego trzeba się nauczyć. Tobie przychodzi to samoistnie z orgazmem albo twój partner jest w stanie cie doprowadzić do takiego orgazmu (jeśli nie występuje on za każdym razem), wtedy powinnaś być dumna z partnera. Orgazm z wytryskiem osiąga się przy stymulacji punktu G. Ty masz dobrze rozwinięte to miejsce i dla tego osiągasz orgazm z wytryskiem. Jednak może być to krępujace, nie jest to codzienny widok i jest to nowe doznanie. Napisze tak: gratulacje za tak rozwinięty punkt G i pogratulować partnera ze doprowadza Cie do takiego orgazmu. P. S. Ciekawy jestem ile masz lat.

Gość MyśliciecXXIwieku
Pomysłodawcą tego typu tematów na forum jest szatan. Strzeżcie się go, ponieważ pod pozorem przelotnych przyjemności światowych, pragnie zniszczyć waszą duszę i doprowadzić was do wiecznego płaczu i zgrzytania zębów w jeziorze ognia i siarki.

Gość gość
Myśliciel ? :( Jesteś beznadziejny

Gość gość
Hej migotka

Gość gość
takie mokre orgazmy u kobiet sa meeega podniecajace, zazdrosze twojemu chłopakowi

Gość takisobiefacet
To calkiem normalne, lecz malo kobiet przezywa tak silne unisienia. Duzy wplyw na to czy masz wytrysk, jest twoj temperament w lozku i ochota na sex. Moja kobieta dopiero po jakims czasie tak miala. Teraz bywa i tak, ze po orgii wieczornej, cala posciel laduje w koszu na pranie. Jestes szczesciara. Dla faceta to bardzo przyjemne kiedy czuje jak jego zoladz zalewa cieply plyn bedac w srodku. Bedziecie mieli bardzo udane pozycie sexualne.