Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematyczna16

Boję się,że to uczucie może powrócić.

Polecane posty

Gość Problematyczna16

Cześć wam. Mój problem polega na tym iż boję się,że moje dawne uczucie może powrócić,a bardzo bym chciała tego uniknąć,ale już przechodzę do rzeczy.W zeszłe wakacje poznałam super chłopaka mój ideał po prostu pod każdym względem.Podobał mi się cały czas i pod koniec wakacji wyznałam mu to ponieważ dowiadywałam się ze to bardzo widać że on też coś do mnie czuje, no i postanowiłam zaryzykować. Ale neistety nic z tego nie wyszło i dałam sobie spokój. Po wakacjach mieliśmy słaby kontakt ze sobą widywałam go nawet raz na pare miesięcy. Mimo to zawsze o nim myślałam i gdy go widziałam serce mi waliło jak przez całe wakacje. Krótko mówiąc zakochałam się(chyba,ponieważ wcześniej tego uczucia nie doznała),no ale to chyba było to. Aż po pół roku od wakacji minęło mi. Teraz zaczęliśmy znowu częściej wychodzić i wczoraj była taka nietypowa sytuacja dla mnie z nim związana.Wracaliśmy akurat we dwoje do domu bo mieszkamy 2 bloki obok siebie. On PIERWSZY raz (nigdy wczesniej tego nie robił) powiedział "a to odprowadze ciebie". Byłam w szoku naprawdę. Od tamtego momentu cały czas o tym myśle. Jeszcze miałam głupi sen związany z tym jak mnie odprowadził tyle że on mnie tak mocno przytulił i się tak na mnie patrzył z uśmiechem(w śnie). I ja się boję teraz ze przez taki mały nic nie znaczący gest moje uczucie moze do niego powrócić,a nie chcę znowu cierpiec jak wcześniej. Ratujcie,co zrobić ?!

Gość Problematyczna16
proszę pomóżcie,jestem małą sierotką która nie potrafi sobie radzić w sprawach sercowych :(

Gość asssaf
Miłość i jeszcze raz miłość! A może to tylko jakaś plamka w mózgu którą trzeba wyczyscić? :D