Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co by napisać?

Miły sms do faceta

Polecane posty

Gość Co by napisać?

Witam, może macie jakiś pomysł co miłego napisać do faceta na dzień dobry. Nie chce przereklamowanych wierszyków, tylko co oryginalnego. Pomożecie?

Gość jak ci dzien minal?
wsadziłeś już sobie wibrator odbytniczy?

Gość gość
Odradzam Ci pisanie do faceta, rano czy nie rano. Niech on do Ciebie pisze, nie pisz do niego. Jeśli mu zależy, to góry przeniesie i wszystko zrobi, żeby Ci zaimponować i zasłużyć choć na spojrzenie. Nie pisz, to oni lubią zdobywać.

Gość zgadzam sie z komentarzem
powyżej. ja na siłę chciałam żeby facet mnie polubił czy choćby gdzieś zaprosił i gówno z tego wyszło. jeśli sam nie wyjdzie z inicjatywą, to w ogóle nie jest zainteresowany.

Gość kimonkomalee
racja :( nie warto sobie zawracać facetom głowy jak oni nie są zainteresowani. ja miałam 2 takie przypadki kiedy usilnie próbowałam namówić faceta na "coś więcej" i oczywiście nic z tego. teraz mam nauczke. nie zawracac glowy facetowi, który nie rozróżnia cie spośród innych panienek

Gość gość45
ale co wy kobietki gadacie? Czasem to facet nie ma odwagi pierwszy zagadać.

Ale przecież to jest do faceta, z którym już jest w związku/ relacji, skoro ma jego numer i myśli o miłych smsach na dzień dobry, prawda? ;)

Gość kimonkomalee
"ale co wy kobietki gadacie? Czasem to facet nie ma odwagi pierwszy zagadać." akurat, to po prostu wymówka. to kobieta ma poderwac faceta, bo on nie ma odwagi?? co to za związek?

Gość do szklanka:
no właśnie autorka nie napisała czy to jej facet i jest w nim w związku czy po prostu jakiś typ

Gość gość
Powtarzam dobitnie: jeśli facetowi zależy, to choćby był niemową i str*****łym zajączkiem w duszy - znajdzie sposób, żeby dać Ci do zrozumienia, że jest Tobą zainteresowany. Nie wierz w takie cuda, że nie ma odwagi. Po prostu w to nie wierz. Czekaj cierpliwie, a jeśli się nie doczekasz, to znaczy, że nie zależało mu. Lepsze to, niż wstyd i upokorzenie, że napisałaś coś głupiego i teraz żałujesz. Jak powiedział ktoś mądry: "Nic nie plami honoru kobiety tak, jak atrament". Oczywiście inne czasy i inne sposoby komunikacji, ale w kwestiach damsko-męskich niewiele się zmieniło. Nie narzucaj się.

Gość gość
Nie mam pojęcia, dlaczego wykropkowało słowo " s t r u c h l a ł y m" :D

Gość jak facet nie zagada
to ma cie w d***e i tyle

Gość gość45
do gościa wyżej co powtarza dobitnie. Widzę że tylko z jednego pieca chleb jadłaś. Ja jestem facetem co te piece stawiał. Więc nie wciskaj kitu autorce że z ciebie taki znawca życia jest.

Gość do gościa45:
jesteś taką ciotą że nie masz odwagi zagadać do kobiety ???

Gość w praktycznie wszystkich
związkach faceci uganiali się za swoimi kobietami. nie znam udanego związku kiedy babka szaleje za facetem. to są fakty

Gość gość45
o mnie się nie martw. Ja nie muszę zagadywać bo mam kochaną i kochającą żonkę. Ale i mam znajome.bardzo atrakcyjne znajome do których nigdy bym pierwszy nie zagadał. Jednak okazuje się że one się we mnie podkoc**ją. Gdybym był wolny to też bym pomyślał że to jak na mnie to za wysokie progi.

Gość a dlaczego przesiadujesz
na kobiecym forum gościu????

Gość gość45
dodam że żonkę też uznawałem za wysokie progi. W tym przypadku to ja zagadałem. Po latach pytała mnie czemu tak późno zagadałem.

Gość gość45
czemu tu siedzę? Bo lubię. Żonka śpi obok,zmęczona po pracy,a ja mam problemy ze spaniem.

Gość gość45
coś autorka widzę nie zainteresowana to nie ma sensu. Dobranoc.

Gość gość
kakie księżniczki k***ajegomać

Gość gość
miało być- jakie