Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BÓLE GŁOWY

Polecane posty

Gość gość

Mam bóle głowy jakoś od pól roku, z początku myślałam, że są spowodowane stresem albo inną chorobą, którą miałam (kiepskie wyniki krwi, ale już teraz jest wszystko w normie). Jednak one nie ustąpiły, mam wrażenie wręcz, ze sie nasilają. Fakt, jestem osobą nerwową i byłabym skłonna uwierzyć, że jest to spowodowane właśnie tym, gdyby nie to, że oprócz tych bóli mam uczucie dziwnego strzykania, łupania w głowie gdy np. lekko nią poruszę, nie jest to cały czas, ale dosć często, jest to bardzo nieprzyjemne ;/. Jestem coraz bardziej przerażona, ze to coś poważnego, lekarze gdy mówię im o tym strzykaniu dziwnie na mnie patrzą jakbym to wymyślała. Za 2 tygodnie idę na rezonans, ale do tego czasu nie wiem już co robić, strasznie się boję. Miał ktoś moze podobne objawy?

Gość gość
Jakbym czytała o sobie! Mam dokładnie tak samo. Tabletki przeciwbólowe już na mnie nie działają zjadam je w nadmiernych ilościach. Badania wyszły w porządku a ja nadal nie wiem co mi jest. Dodam, że kilka lat temu głowa nie bolała mnie w ogóle! . Kiedy wszyscy dookoła narzekali na ból, to ja czułam sie dobrze .

Gość gość
też miałam ten problem , zrobiłam badania , prześwietlenie i było ok , potem poszłam do okulistki i się okazało że muszę nosić okulary progresywne , od tego czasu tj,3 m-ce mam spokój z głową

Gość gość
U mnie to na pewno nie chodzi o wzrok .

Gość gość
Autorko, poczytaj o polekowych bólach głowy. Ja podejrzewam to u siebie

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o wzrok to mam wszystko dopasowane, regularne wizyty u okulisty, okulary (a raczej soczewki) dobrane itp. Już nawet ten ból byłabym w stanie znieśc gdyby nie to strzykanie w głowie ;/. Nie wiem jak to inaczej zdefiniować... to mnie martwi, mam wrażenie, że mi cos zaraz pęknie tam i będzie koniec ;/. Echhh no nic, poczytam jeszcze i czekam na to badanie...