Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VINETU

Czy kobieta zawsze musi chodzić tylko o pieniądze ?

Polecane posty

Gość VINETU

Prawie wszystkie kobiety paczą tylko na kasę i cały czas je chcą a miłość i ten cały syf do bajka! Gorzej jak tych pieniędzy niema jesteś wtedy dla niej nikim.

Gość abc123abc123
bo nikt normalny nie zrobi sobie dziecka z kims kto nie ma pieniedzy.chyba ze ktos o sklonnosciach do autodestrukcji:P

Gość Taka sobie jedna.....
Po 1wsze kobiety nie patrza TYLKO na kase...Nam chodzi o to aby facet byl zaradny w zyciu a co za tym idzie?Aby mial prace,mieszkanie albo dom,auto.......nie wyobrazam sobie byc z facetem FAJTLAPA,na ktorego musiala bym pracowac....sama jestem zaradna i tego samego oczekuje od swojego partnera.....dodam,ze mam 30 lat.....

Belia - a kto napisal,ze facet bez samochodu jest gorszy??????

" by miał dom..mieszkanie, AUTO. Tak wywnioskowałem. Jeśli się źle pomyślałem to przepraszam

Gość gość
a najlepiej zeby siedział jak p***a na babskim forum,to pasztety miałyby wspólne tematy z takim głabem:-D:-D tragedia,syf i poruta

I tu własnie wychodzi cała inteligencja POlek czy Polaków bo trudno powiedzieć kto to napisał. Nie zna a ocenia. A co to jakis zakaz jest pisania tu ułomie jeb....any ?

Gość gość
fuuuuuj jestes tak ohydny ze nawet odpisywac nie warto,wić to mój ostatni wpis,a tylko po to żeby ci nawciskac c****w ale nawet tego nie jest warta taka c**aa,bo facetem to to coś nie jest,kobieta też,więc odpisywania czemuś jest bezsensu

Belia - mi tylko chodzi o to aby facet byl zaradny w zyciu a nie taka pipka hehehe

Leję na twoje wpisy . Tak jak ty to pisze ktoś co nie ma nic do powiedzenia i jeszcze jako gość żałosne. Idź zrobić kilka lasek bo na zupke nie bedzie

Belia - ooo jestes facetem hehehe po nicku stwiedzilam,ze kobieta....moj blad:P Wiesz.....ja staram sie byc samodzielna, sama musze sobie radzic z wieloma rzeczami i tez chce aby moj facet potrafil JAKOS sobie radzic...znam pare fajtlapow i ich kobiety wszystko za nich robia...no masakra jakas:/

Gość gość
lepiej isc na domowke i zabawic sie z jakas panna a dzieci robic bezplodnym szkoda czasu na dzisiejsze polki

Autor tak napisal "Gorzej jak tych pieniędzy niema jesteś wtedy dla niej nikim." Wiesz...jak facet 30letni nie ma kasy to chyba jest cos z nim nie tak i to samo tyczy sie kobiety!Co innego jak 20sto latek nie ma kaasy to w sumie nic dziwnego bo dopiero wkracza w dorosle zycie. Moj kuzyn ma 28 lat i NIGDY nie mial pracy.Teraz podlapal tzw.fuche ale tylko na miesiac....nie ma kobiety bo ,ktora by chciala takiego faceta?Na dodatek mieszka z rodzicami,nie ma tel.! Moglby pracowac w UK ale mu sie nie chce....az rece opadaja!!!!!

Facetem Belial 'L" na końcu. W sumie to nie no takiego pasozyta co siedzi w domu i żona na niego tyra a on szuka roboty 5 lat niczym Ferdek Kiepski to faktycznie zero. Ale są naprawdę wartosciowi ludzie , którzy tyraja ciężko za szmaciane pieniadze. I nienawidzę własnie ludzi , którzy z takich szydzą. Mnie też tu kiedys wyszydzili jak napisałem że zarabiam 1600 zł netto. Przyrównali mnie do pasożyta , lenia , nieroba. Jak mozna tak pisac nie znając człowieka. to lepiej zebym kradł ? i miał z tego np. 2 razy tyle ? Bo nie kumam

Belial71 - hehehe bo glupcy tylko potrafia szydzic z kogos kto pracuje (nie wazne czy ciezko czy nie) i zarabia te przyslowiowe 1600zl.! Ci co szukaja pracy i co najwazniejsze CHCA PRACOWAC a nie moga znalezc pracy to nie sa fajtlapy...fajtlapa to osoba,ktora moze pracowac a nie chce i zyje "na garnuszku u mamusi" tak jak moj kuzyn 😠

Przywracasz mi wiarę w ludzi, chodź taki normalnych jest coraz mniej. W Polsce teraz dla 3/4 społeczeństwa wykładnikiem człowieka jest niestety stan konta

hehehehe....w Polsce w ogole sa dziwni ludzie...ja mieszkam i pracuje poza PL i tam jest calkiem inna mentalnosc! Ludzie sa usmiechnieci,mili i co najwazniejsze nie przejmuja sie p*****lami tak jak MY POLACY....zwlaszcza kobiety,ktore potrafia znalezc dziure w calym hehehe

Polak Polakowi potrafi podlozyc najgorsza "swinie" :( Owszem....mnie interesuje stan konta ale tlyko mojego bo ja w zyciu nie bede uzalezniona od nikogo finansowo i psychicznie :D a w dzisiejszych czasach laski leca na kase faceta....i co z tego jak pozniej dziewczyna znudzi sie temu facetowi,ktory ja utrzymuje i zostawi ją "gola i wesola";)

Dziwni ? Tu są ludzie pełni nienawiści do rodaków , zawiści . Po 89r. taka znieczulica tu zapanowała że w III Rzeszy chyba takiej nie było. Ja też jak bym miał mozliwość to bym stąd wyjechał ale niestety.

Gość gość
A czy ten kuzyn nie ma przypadkiem na imie Dawid? Bo historia wręcz idealnie do niego pasuje i on też jest moim kuzynem...

Nie...nie ma na imie Dawid ale Jego imie zaczyna sie na D.! hehehe bo dzisiejsza mlodziez,tak jak napiales,po 89r. są....sama nie wiem jak ich okreslic:/

oooo hehehe bardzo dobrzeI CH okresiles!!!! :) Za moich czasow calkiem inaczej bylo....moze dlatego,ze nie bylo internetu i tel.kom.?? Chyba wlasnie o to chodzi....dzis, robiac kawe,sluchalam radia i mowili w Nim,ze kiedys np.dziewczyny spotykaly sie "face to face" i opowiadaly sobie o radkach,ze "z tym i z tym " sie calowaly a dzis mowi sie "ze ktos komus wyslal emoto pocalunku na FB".....

oj....sorry za literowki!

Gość gość
mnie niestety nie obchodzi, że facet jest pracowity skoro są z tego bardzo małe pieniądze. facet powinien być obrotny, zaradny i zarabiać kasę. sam zresztą, to wiesz, bo byś nie był taki rozgoryczony, że nie potrafisz. i nie chodzi mi tylko o kasę- wymagam całej masy innych rzeczy.., ale w życiu nie brałabym pod uwagę faceta bez dobrej pracy. wolałabym być sama. i "pocieszę" cię, że znajomy moich rodziców[bogaty biznesmen] uważa, że każdy kto nie zarabia przynajmniej miliona rocznie, to idiota

O to właśnie chodzi , kiedyś nie potrzebne były komórki FB a i tak wiadomo było gdzie spotkać kolegów i koleżanki , z dziewczyną chodziło się do parku a nie na FB wirtualnie.

Gość gość
kasa to rzecz zmienna, raz ma raz nie. Ale na pewno nie chciałabym kogoś takiego jak autor - analfabeta :(

Ale ja wcale nie jestem rozgoryczony . Mam rodzinę , żonę dzieci i żyjemy może nie na poziomie miliona ale nie głodujemy itd. Stacd nas na normalne życie. Top współczuję Twojemu znajomemu sam jest idiota skoro tak mysli.