Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciężkim szoku! Spotkanie z facetem z neta

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z factem z neta, facet miał fajną gadkę, wydawał się miły, uprzejmy, a co się okazało. Ma 31 lat i dotąd mieszka z matką. Mało tego! Dodał, że matka chce by się wreszcie ożenił bo ma dość masturbowania go! To nie żadna prowokacja, ludzie. Matka dotąd zaspokajała go fizycznie ręka bo on nie wie jak. No myslałam, że padnę jak to usłyszałam, mówił, że tego oczekuje od żony. Teraz on dzwoni itd a ja zmienie numer i nigdy wiecej spotkań przez neta:o

Gość gość
poważnie tak było, albo on sobie jaja robił, sama juz nie wiem

No proszę mamusia go masturbowała, no!!! Może inwalida jakiś z przykurczami dłoni albo co? Ale że jaja sobie robił:-) Jaj nie ma? Sam sobie robił? mamusia nie mogła? No nie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to ściema, nie ma takiej opcji by zdrowemu facetowi stał w takiej sytuacji, nikt na randce takich tajemnic nie wyjawia tylko idiota, zaś sposób pisania o rzekomej rewelacji zdaje się wskazywać ze kompletnym idiotą jest autor tematu

Gość gość
popieram wniosek przedmówcy ;) jest piątek wprawdzie i za chwilę weekend, ale bez jaj ;)

Gość zalosne.....
....zalosne ........

Gość gość
dobrze żescie mi przypomnieli że jest piątek bo już mięso z zamrażarki wyciągnęłam, a tak moge go schowac i jajeczka zrobić. dzięki

Gość z cos myslala, ze co w necie
znajdziesz?nie wierze w cuda, fajni faceci nie maja problemow ze znalezieniem kobiety, szukajacy w necie, o ile nie celuja b. wysoko z tego powodu ze w sasiedztwie same paszczury lub przecietne, maja zazwyczaj jakis defekt niestety , sprawdzone na wlasnej skorze jesli sie trafi raz na 100 lat jakis atrakcyjny to szybko kontakt sie urywa ale to co napisalas to zgroza, chora rodzina, i on i mamuska

Gość PrawaTywe :)
Z bólem serca 0/10. Ani to smieszne ani oryginalne.

Gość gość
a ja trafiłam na cudownego faceta przez internet, jestesmy razem od roku i jestesmy ze sobą najszczesliwsi na swiecie :)

Gość gość
A mama go masturbowała? :)

Gość gość
a mnie nic nie zdziwi... ja tam tez jedneo poznałam i to był p***b jakich mało facet 30 lat: anarchista, ateista, jedyne co mu w głowie to słuchanie metalu, pracy brak jedynie jakas dorywcza na budowie... w zainteresowaniach w CV napisał sobie "granie na gitarze i słuchanie metalu" :D

Gość Musi byc student?
Nie rozumiem... Sluchanie metalu rowna sie p***b..u?? No, bez jej.

Gość gość
ok same słuchanie metalu nie... ale jak widze jak facet zajmuje sie bardziej tym niz szukaniem jakiekolwiek pracy to mnie bierze... poza tym w CV napisać sobie takie zainteresowanie? to dziecko w podstawowce ma takie zainteresowania ;)

Gość Musi byc student?
Wiesz co..... Odwazny ten czlowiek:) Jak sie cos umie to predzej czy pozniej docena czlowieka, wiec taki czlowiek moze sobie pozwolic na szczerosc w CV, ot.

Gość gość
no tyle umie że do 30 pracuje dorywczo na budowie :/ ale on miał bzika na tym punkcie, masakryczny koleś

Gość Musi byc student?
To uwazasz, ze jakby naklamal w CV, to bylby normalny? No, nie wiem.

Gość gość
oczywiscie że można ale w jego kontekscie piszę jaki to był p***b... anarchista +ateista to jest mieszanka nie do przeskoczenia, no jeszcze w liceum kiedyś tak bylo że sie mialo naszywki na plecaku takie i takie ale juz czlowiek kolo 30stki powinien być poważniejszy

Gość gość
czemu miałby kłamać w CV? takich rzeczy sie poprostu nie pisze.

Gość gość
30 lat bez pracy :/ to taki troche przegrany życiowo :(

Gość gość
no przynajmniej jeden który zrozumiał o co mi chodzi, dla niego było ważniejsze co w jakim zespole sie dzieje czy jaki nowy utwór wyszedł, niż znalezienie pracy stałej... nie mówie juz tym że te CV wysyłał do Biedronek :/ i nie żartuje

Gość Musi byc student?
Wiesz kiedy sie jest samym soba? Kiedy sie dziala zgodnie z czuciem. Dobra firma, w ktore szanuje sie pracownikow, ma gleboko w du..ie co kto slucha;)

Gość Musi byc student?
Aha, nawet dla tak dziadowskiej Biedronki, warto sie plaszczyc.... No, ja pier..le:))

Gość gość
oczywiście ze ma to w d***e, dlatego takich rzeczy sie nie pisze!

Gość Musi byc student?
A co sie pisze? Ze czyta ksiazki, udziela sie w Hospicjum, jezdzi na rowerze i wiedzorami marzy o ukladaniu produktow na regalach Biedronki. Oczywiscie w poprzednim zyciu byl faraonem, a teraz na kasie w Biedronce odrabia zla karme?? No, bez przesady. Slucha metalu i chce za te paregroszy pracowac w Biedronce. Wystarcz, zeby sie dostac:)

Gość gość
nawet jak na prowokację to zbyt głupie i niesmaczne autorka ma nie więcej niż 15 lat, albo niziutkie iq

Gość gość
hahahahaha nie ludzie okey, to ja taki sen miałam, że taki mój znajomy mi opowiadał ( i jeszcze pokazywał) że matka mu to robi:D