Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helusiaaaaaibrzusio

Sex w ciąży

Polecane posty

Gość helusiaaaaaibrzusio

Po ślubie jesteśmy 5 lat, zawsze współżyliśmy w gumce, od miesiąca zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia w celu zajścia w ciążę. Dlatego mam coraz większą ochotę, żeby mąż po wytrysku w środku choć przez chwilę popieścił mnie językiem a potem żebyśmy się całowali. Jak wczoraj wieczorem chciałam naprowadzić jego głowę między me uda, to minę miał nie tęgą widząc wypływającą spermę z moich rozchylonych warg sromowych. Któraś z Was miała takie pragnienie?

Gość gość
urzekła mnie Twoja historia :-)

Gość gość
Zapomniałeś dodać, do której klasy gimnazjum chodzisz i w jakim filmie to widziałeś. Mama pewnie jest z ciebie dumna :o

Gość gość
Pary współżyjące ciut więcej niż prokreacja pod kołdrą eksperymentują w sypialni całkiem często. Dla mnie nie ma problemu ze zrobieniem żonie minetki po obfitym cream pie.

Gość gość
A mój mąż nie może się przemóc do seksu, kiedy mam już widoczny brzuch w ciąży. Mówi, że to tak jakby pukał w głowę dziecko.

Gość gość
dlaczego dąłaś temat "sex w ciąży" skoro w ciąży nie jesteś a chodzi tu o spermę?

Gość gość
Ja chętnie zaspokoję każdą ciężarną, nawet do 9 miesiąca włącznie. Serio. Jestem również gotów na zrobienie minetki po ejakulacji w Twojej pochwie.