Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jak mu sie cos nie podoba np

Polecane posty

Gość gość

ja zadecyduje ,że na weekend jade do domu to sie obraza i rozlancza... to jest poważne? powinien uszanować moje plany albo nie rozumie ,że mam egzaminy i teraz mam dla niego mniej czasu

Gość gość
strasznie dziecinny jest

Gość gość
Osieł z niego. Porzuć go, niewiasto i znajdź rycerza, który będzie rozumnym mężem.

Gość Musi byc student?
I to Cie, za przeproszeniem, wku..a? No, kochana, jesli tak to powiedz mu to WYRAZNIE. I nie zapominaj ze sa na swiecie tez normalni faceci, ktorzy kochaja, myja nam plecy, UFAJA nam, kupuja kwiatki i caujac nas w reke maja radoche. Nie ograniczaja nas i daja kredyt zaufania. Tacy przy ktorych czujemy sie szczesliwe. Mozna byc szczesliwa jak ktos nas osacza?

Gość gość
no w..wia mnie strasznie wlasnie... Bo on mnie w tej sposob probuje szantażowac cos w stylu,, nie masz dla mnie czasu w ten weeken bo musisz sie uczyc? to nie bede sie odzywał" ostatnio widzielismy się kilka dni temu , a teraz postanowilam ,że jade do domu bo tam chlodniej , lepsze warunki do nauki jak w tym dusznym mieszkaniu itd ,a on wczoraj sie wkurzył strasznie ,a dzisiaj pyta sie rano czy jade do domu ,a ja ,że tak i sie rozłączył...

Gość Musi byc student?
To kij mu w oko! Przeciez to jest jakis manipulant. Musi miec bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci, bo tylko tacy ludzie wiecznie pilnuja innych. Ubzdurali sobie ze szczescie moze dac mu posiadanie kogos i ciagle sie boja ze ten ktos odejdzie, wiec manipuluja. Nie, nie daj sie...dla wlasnego szczescia.

Gość gość
poza tym jestem na studiach gdzie jest sporo zakuwania ( prawo) za tydzien mam nastepny egzamin . a on mysli ,że przyjade do niego i tam sie bede uczyc... tylko jak do niego pojade to jak znam zycie nie bedzie na nauke czasu bo bedziemy mieli jakieś swoje plany itd on tego nie rozumie ,że 2 , 3 godziny dziennie nauki teraz mi nie wystarcza i ,że mnie sie też nie chce uczyc ,ale nie mam wyjscia

Gość Musi byc student?
Nie masz wyjscie?? Napewno nie masz? Oj dziewczyno, masz tysiace wyjsc.

Gość Musi byc student?
Jednym z wyjsc, jest postawienie granicy. Nie wolno budowac zwiazku zatracajac siebie!