Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grill - propozycje

Polecane posty

Gość gość
ta sałatka z ziemniaków nie jest ciężka boczek kupuję parzony w takich cienkich plasterkach podsmażam bez dodatku tłuszczu i dodaję jedną posiekaną cebulę więc tak naprawde bardziej dla posmaku niż żeby ta mieszanka dominowała w sałątce, poza tym dodaje do sosu więcej jogurtu naturalnego a nie majonezu, szczypiorek i koperek też nie jest ciężki

Gość gość
okropna ta salatka z ziemniakow jak dla swiń mieszanka ble ludzie co wy jecie za dziadostwo

Gość pot
jak mozna podawać do mięsa sałatke z mięsem smażonym? Głupota ludzka nie zna granic... hehe

Gość gość
czemu, mnie juz ślinka cieknie na tą sałątkę taka z warzyw sezonowych jest moz ei lekka, ale bez jaj, warzywak jemy na codzień, a ta sałatka PRZYPADAŁA MI DO GUSTU TYLKO ZROBIE BEZ BOCZKU-sorki za capsa

Gość czerstfy ponczeg
ja bakłażany zawsze kroję normalnie w krążki, "jak kiełbaskę" ;) o, jeszcze kolby kukurydzy można grillować

Gość gość
aha kukurydzy jeszcze nie ma, ale bakłażany lubie dzięki

Gość pot
człowiek jak swinia zje wszystko :) ale szczerze to jestescie beznadziejne kucharki i te wasze przepisy sa tragiczne wspolczuje waszej rodzinie wpierdalac takie swiństwa :O ble ....

Gość czerstfy ponczeg
przypomniało mi się, że do grillowanych mięs bardzo dobrze smakuje sałatka z kuskusu "tabule" w skrócie kuskus, świeże pomidory i ogórki, natka pietruszki, świeża mięta, sok z cytryny, sól, pieprz (choć przepisy czasem się trochę różnią) pyszna, lekka i w sam raz na ciepły dzień

Gość gość
pot a co ty takiego wspaniałego jak człowiek jadasz? a juz miałam napisać, że mozna miło i konstruktywnie w tym temacie porozmawiać ale zawsze jakieś bydło się zleci

Gość gość
kuskus i kielbasa??? no raczej nie za bardzo to idzie w parze

Gość gość
natkę i miętę mam na działce, więc mogę z tym kuskusem też poekperymentować kuskus lubię

Gość gość
na grilla nie zawsze jest kiełbasa, do mięsa pasuje idealnie

Gość gość
Hej, dla dzieci na grilla polecam szaszłyki z piersi kurczaka w sosie sojowym :) uwielbiają! Pierś z kurczaka pokroić w paseczki, zalać sosem sojowym na kilka godzin i odstawić do lodówki. Nabijać na patyczki jak wstążkę.

Gość pot
kasza z kiełbasa Boże kobiety nie osłabiajcie mnie przeciesz to jak pasza dla świń!

Gość gość
o dla dzieci to zrobię, bo przyznam sie szczerze nie mam dla nich poza normalnymi daniami nic mam jedynie na słodko chałkę z truskawakmi, ale to może być za mało

Gość gość
soi nie powinno podawać się dzieciakom! Za słona i szkodzi.

Gość gość
a kto pisze, ze kaszę z kiełbasą bedzie jadł? no kto? królewno?

Na te bakłażany można położyć ser żółty lub pleśniowy. No przez***biste, za przeproszeniem. Ja marynuję w jakiejkolwiek przyprawie do grilla plus oliwa. Uwielbiam bakłażany. Tak samo można grillować cukinię, paprykę świeżą.

Gość czerstfy ponczeg
dzieciaki często lubią wcinać burgery z grilla, można ugrillować dla nich bułki i do tego małe drobiowe lub wołowe burgery plus oczywiście przemycić później do środka jak najwięcej świeżych warzyw ;)

Gość pot
Tryczki przepis mi się podoba smaczny i z gustem. Widać ,że kobieta umie coś w kuchni zrobić

Gość gość
oprócz szaszłyków z piersi kurczaka z sosem sojowym moje zajadają się także rybą z grilla w folii oraz udkami z kurczaka w coca coli :)

A dla dzieci można kuraka wrzucić. Skrzydełka, udka. Są w sklepach już przyprawione takie "piwoszki". Jednak wolę zrobić sama. I też w przyprawie do grilla, czosnek, trochę miodu można dać, ale ciutkę. I ryba z grilla też rewelka, tylko długo się piecze i wcześniej zawsze wszyscy się najadają czym innym ;) A co do kaszanki to ja grilluję w folii z jabłkami. Polecam.

Gość gość
udka w coca coli fuż jakie świństwo i jeszcze dzieciom to podawać

Gość gość
pot akurat bakłążany to najmniej wikwintny obiad grillowy a i prosty w zrobieniu, tyle, że jak ktoś lubi je to będzie sie zapychał jedni wolą bakłażany inni mięcha a ty już idź sobie bo nie masz pojęcia o kuchni

Gość gość
ja mam pstrąga dla dzieci jeszcze, takze rybka będzie, wszystko robie sama, nie ufam sklepowym "daniom"

Gość gość
najtańsza kiełbasa z marketu za 7,99 kg (w srodku póra, pazury i żyły) posypać przyprawą za 0.99 zł i polac piwem za 2,50 z markety można tanio i smacznie? mozna! Tylko pomyślec trzeba autorko ruszyć ta łepetyną pusta!

Gość gość
mozesz mnie nie obrażać ta kiełbasą? sama sobie żryj te pomyje, myślisz, ze kiełbasa w piwie to cud miód mózgownicą ruszyłam, a pewnie, mam już prawie wszystko, ale chciałam poznać przepisy innych osób i dowiedziałam sie ciekawych rzeczy, dodatków itd. z a co wszystkim oczywiście dziekuję tym z jadem żmiji nie, nara

Gość gość
aleś błysnęła z tą kiełbasą, rzeczywiście delicje, dla biedoty i tych co to nic nie potrafią przyrządzić, czyli dla ciebie autorko posta

Gość gość
kaszankę bardzo lubie ale jednak wole z cebulką, też robię ją w folii do tego dodaję pikrojoną cebulę i troszkę soli ziołowej mniam:)