Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza plenerowa do późna z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

U mnie w mieście dziś odbędzie się impreza plenerowa z udziałem Maryli Rodowicz i kończy się po 23 i mam pytanie... Czy mogę z dwulatkiem być tam chociaż do 22.30?

Gość gość
tak mozesz co za glupie pytanie ! jestes matka i pytasz o zgode na kafe ? Masakra puste mamusie ...

Gość gość
wydaje mi sie,ze to za długo,dziecko bedzie zmeczone zacznie plakac i zrobi sie cyrk

Gość gość
pytam dlatego, że nie wiem czy to nie głupio tak z dzieckiem do późna być...

Gość gość
nie głupio ale glosna muzyka poteguje zmeczenie u takiego malucha

Sama zobaczysz jak bedzie. Chyba jak Ci dzieciak będzie marudzł albo darł sie w niebogłosy to pójdziesz do domu i tyle - niezależnie od tego co napiszą babki na kafe.

Gość gość
Ty najlepiej znasz swoje dziecko wiesz o ktorej chodzi spac i jak sie zachowuje jak jest zmeczone. Ja bym swoje wziela pewnie nie tylko ty bedziesz z dzieckiem.

Gość gosciowa
Ja bym wziela wozek i poszla. Napewno dziecko zasnie i bedzie smacznie spac. My zwlaszcza na urlopie jestesmy czesto do poznych godzin wieczornych na miescie czy gdzies na kawce, a dziecko sobie smacznie spi.

Gość gość
Zaraz mnie tu matki polki ukrzyzuja, ale ... Ja z rocznym dzieckiem byłam na festiwalu :) koncert za koncertem, impreza do pozna i mala zyje! :D najpierw imprezowala z wszystkimi mozliwymi ciotkami a potem wtulila się we mnie i zasnela :) przelozylam ja do wozka i spala aż do rana :) w miedzyczasie przelozylismy ja do fotelika, dojechalismy do domu, przebralismy i przelozylismy do lozeczka :) ale moje dziecko nigdy nie było uczone zasypiania w "blogiej" ciszy i nikt nigdy przy niej na paluszkach nie chodzil ;)

Gość ania z warkoczem
a dlaczego mialyby cię ukrzyżować?? to jest normalne!! ty przynajmniej nie pytasz, na kafe czy mozesz zrobić kupę:o zrobić sobie dziecko i za każdym razem pytać co możesz a czego nie to żalosne:o