Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość mmaaaa
malwina 3.08.1988 ponawiam swoją prośbe o wróżbe ze strony 3,

Gość gość
przy prośbach o wróżbę umieszczajcie potwierdzenie, że wiecie iż proszę o jakiś odzew odnośnie trafności. już zbyt wiele osób się nie odezwało ...

Gość krzywa dupcia
powrórz sobje w c*penike

Gość renniia
Na pewno napisze czy cos sie zgadza

Gość gość
To ja jeszcze raz bardzo prosze o wrozbe. reniiaa co dalej z tym zwiazkem, i ogolnie co w zyciu 22.04.81

Gość gość
poproszę o wróżbe Slawek 09.09.85 zweryfikuje ją od razu

Gość Powróż mi proszę :)
Agata, 07.08.1998 Co z miłością? Na pewno się odezwę :D

Gość mmaaaa
obiecuje na pewno zweryfikuje wróżbe;)

Gość mmaaaa
obiecuje na pewno zweryfikuje wróżbe;)

Gość Anna ( 15.08.1981)
Szanowna wróżka; Bardzo proszę jeszcze raz o rozłożenie kart dla mnie, bo na drugiej stronie zostałam pominięta (pomylono mnie chyba z panią o nicu ooAndzia a może wyniknęło jakies nieporozumienie). Obiecuję, że napiszę czy wróżba jest trafna :). Moje pytanie czy finansowo moja sytuacja się poprawi i co w zyciu uczuciowym, czyy spotkam miłość Pozdrawiam :)

Gość mmaaaa
jeszcze raz ponawiam prośbe o wróżbe i obiecuje że na pewno ją zweryfikuje: malwina 3.08.1988 czy dostane umowe o prace? czy znajde kiedyś prace w swoim zawodzie? kiedy zajde z ciąże?

Gość Piruett
Droga Pani!:) Jeśli poświęci Pani dla mnie chwilę czasu będę bardzo wdzięczna. Obiecuję, że dam odzew a propos wróżby, tak jak inni napiszę o niej swoje odczucia.. Moje pytanie-> czy los nas jeszcze połączy Aga1984/12/11 Tomek1979/5/23 Pozdrawiam

Gość gość .....
nie dostaniesz umowy o prace..... nigdy nie urodzisz dziecka-jestes bezplodna.....

Gość gość
Ago: Po zniknięciu Tomka do twego życia zawitała pustka. To rzeczywiście był ktoś, o kim myślałaś że jest Ci przeznaczony. W każdym razie widzę rozłąkę. Jedna osoba jest bardziej zaangażowana niż druga, ta druga goni bardziej za pieniędzmi i sukcesem niż miłością. Czy on wyjechał gdzieś do pracy w sprawach biznesowych i tym spowodowana jest ta rozłąka? Widzę miłość niespełnioną i platoniczną. Niestety nie widzę już powrotu.

Gość gość
A do podszywa z góry: jeśli chcesz sie pode mnie podszywać to najpierw przyswój podstawowe zasady interpunkcji - nie ma czegoś takiego jak czterokropek ;)

Gość gość
jestem powyżej Sławek

Gość gość
Julia 27.08.1985 Przeprowadzka do innego kraju polepszy moje zycie i mojej rodziny?

Gość gość
Sławku: Widzę jakieś niespełnione marzenia, zerwany zaręczyny, rozpad związku poprzez zdradę. Chyba stało się tak z Twojej winy, bo nie dostrzegałeś pewnych spraw, którym należało poświęcić uwagę. Czy ta dziewczyna była blondynką? Czyżbyś obecnie rozkręcał jakiś własny biznes? Co do związków na obecną chwilę mają one raczej wyraz fizyczny a nie uczuciowy. Twoją przyszłość w sferze finansowej widzę bardzo dobrze, będziesz stabilny finansowo, może dostaniesz awans. Co do życia rodzinnego nie wygląda to już tak dobrze.

Gość gość
Witold 21.02.1980 Co mnie czeka w finansach,praca...? pozdrawiam

Gość gość
Pominelas mnie wrozko heh. Jolka 13.12.1993. Sprawy uczuciowe.

Gość gość
Była blondynką i nadal ją kocham. swój biznes już miałem i zamkłem go z powodu niepowodzenia.związki rzeczywiście tylko fizyczne, ponieważ nie potrafię się już zangażować uczuciowo. dziękuje i pozdrawiam :)

Gość gość
gosia22.05.86 sprawy uczuciowe

Gość Kasia wróży ;-)
Hej, skad sie uczysz wrozyc ? Jaki rozklad robisz ? Poradz mniej doswiadczonej kolezance:P

Gość gość
Droga koleżanko z konkurencyjnego wątku: też jestem równie niedoświadczona, a wróżę z tarota :)

ja jak można proszę o tarota na temat zdrowia ewa 14.,08.65 z góry dzięki:)

Gość gość
Ja rowniez prosze asia 24 04 84

Gość gość
Ale ma P. DAR! Jest dokładnie tak jak P.napisała....Nie napisałam wiele, właściwie pytanie a P. opisała dokładnie ta całą sytuacje Tak, zakochałam się, on wyjechał, zawsze dla niego były ważne pieniądze i kariera, póżniej dopiero liczył się człowiek Niespełniona miłość, najlepiej jak można to ująć...On wyjechał, a ja zostałam ze złamanym sercem Dziękuję za poświecony mi czas:), aga

Gość gość
Anno z 81r, jesli w najblizszym czasie zasiądę do wróżenia (moze jutro, moze w ciagu najblizszych dni) to jestes pierwsza w kolejce , także dodaj temat do ulubionych :)

Gość gość
Ja tez prosze asia 84 04 24

Gość Anna (15.08.1981)
W takim razie czekam z niecierpliwością na wróżbę i napiszę co sądzę o mojej wróżbie. Pozdrawiam :) (temat mam dodany do ulubionych)