Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
widać nie da rady po dobroci, trzeba przyduszac o weryfikację...

Gość justyna//////////;;;
koniec na dziś? moze jeszcze ja? powiedz co ze mna nie tak, ze mi sie tak z facetami nie uklada? i czy sie kiedys ulozy? 10.07.84

Gość gość
gdyby nie internet to nie wiedziałbym ze jest tyle naiwnych ludzi

Gość gość
a co, tak trudno napisac czy sie zgadza? wróżka poświęca swój czas i kształtuje umiejętności, napisała wyraźnie że powróży w zamian za weryfikacje.Umiesz czytac? Wiecej dobroci dla innych ci nie zaszkodzi.

Gość gość
gościu: nie przesadzaj z tymi naiwnymi ludzmi, a moze powiesz ze nigdy nie grałaś w totka?

Gość gość
Ula dziekuje prace mam dobra nawet bardzo dobrą z ojcem mam całkiem dobrze czasem lepiej czasem gorzej ale nie na ściezce wojennej a zdrowa jestem jak ryba nawet ta zoodiakalna poprostu nic mi nie jest dziekuje za poswiecony czas ale trafnosc tak na 35-40%

Gość gość
ok, dzieki za odp Ulu:)

Gość gość
Ej wrozko wywrozysz mi???? ??????? ??? ??? ??? ???

Gość gość
Prooszee :)

Gość gość
anna 9. 11.1983

Gość gość
No wrozkoooooo

Gość gość
Nie powroze ci

Gość anna7001
proszę o wrózbe anna 09.11. 1983

Gość gosc .....
Anno nie powróżę Ci juz napisałam. :) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
dlaczego? ja nie pisałam tych komentarzy i zapytan to tak wyglada jakbym ja to pisała bo w środku jest anna 09 11 183 a ja nic wiecej nie pisałam

Gość gość
dlaczego? ja nie pisałam tych komentarzy i zapytan to tak wyglada jakbym ja to pisała bo w środku jest anna 09 11 183 a ja nic wiecej nie pisałam

Gość gość
wrozka powtarzala 100 razy co zrobic by otrzymac wrozbe,jestes spalona

Gość gość
Ktoś chętny dziś na wróżbę? przypominam zasady 1. nie wróżę rocznikom 90+ 2. data urodzenia i imie 3. zobowiązanie weryfikacji wrożby odnosnie przeszłości i terazniejszości PS nie zobowiązuje się wróżyć po kolei więc stwierdzenie, że ktoś został pominięty niewiele da, po prostu trzeba sie co jakis czas przypominać usmiech.gif

Gość gość
Ja jestem chetna na wrózbe :) imie: Kasia, data ur. 13.10.1988 Czy znajdę w końcu fajną prace?

Gość gość
Kasiu, czyżbyś szukała pracy związanej z doradzaniem innym ludziom? W domu widzę jakieś trudności i kłótnie. Zastanów się nad sposobem, w jaki traktujesz innych ludzi, może nie warto ich tak surowo oceniać. Masz za sobą krótki związek ze starszym mężczyzną? Ogólnie Twoje związki wydają się toksyczne i niestety nie zanosi się w tym względzie na poprawę. Co do pracy to raczej nie pojawi się możliwość nowego zajęcia, a niezadowolenie i poczucie wykorzystania w obecnej pracy będzie rosło. Jak zwykle proszę o potwierdzenie trafności wróżby.

Gość gość
anna19.05.1985 chcialam sie zapytac o milosc

Gość gość
juz odpisuje: Nie szukam pracy z doradzaniem ludziom ale mysle ze taka by mnie satysfakcjonowala, w domu często kłócę się z mamą to prawda.Starszy mężczyzna? Tak pare lat temu spotykałam się ze starszym mężczyzną ale nie bylismy w związku, jedynie randkowaliśmy. Jesli chodzi o teraźniejsza prace to troche prawda, mało godzin, zarobki srednie a obowiazkow mnostwo..

Gość gość
Jadwiga20maj75 jak ułozy sie w pracy? i co nowego w rodzinie czy uda zmienic sie miejsce zamieszkania sprzedac poprzednie

Gość gość
Anno, masz za sobą bolesne rozstanie z bliską osobą, ale wygląda na to że już doszłaś do siebie i z nadzieją patrzysz w przyszłość. Poki co na horyzoncie nie widze nowego mężczyzny. Uważaj, żeby do związków nie podchodzić zbyt powierzchownie, łatwo wtedy o rozczarownia. Spróbuj też zmienić coś w swoim wyglądzie, będzie to zmiana na lepsze. W przyszłości uważaj na tkwienie w związku bez przyszłości oraz na powracanie pamięcią do przeszłości bo to nie przyniesie nic dobrego. W sferze materialnej będzie dobrze – uważaj, na jakieś problemy z wodą – możliwe zalanie mieszkania.

Gość gość
Jadwigo, czy aby nie za bardzo poświęcasz się dla bliskich? Wydaje mi się, że otoczenie postrzega Cię jako niezwykle szczęśliwą osobę, co niekoniecznie może być prawdą. Widzę pewne plotki odnośnie Twojej osoby, mogą być związane własnie z zawiścią odnośnie pieniędzy. W przeszłości także Twoje życie nie było wolne od problemów zawodowych i rodzinnych –mialas problemy z jakąś kłamliwą i plotkującą kobietą. Mimo tego, Twój związek obecnie wydaje się stabilny. Przyszłości rysuje się jasno, powodzenie w każdej sprawie, w tym pewnie tej, o którą pytasz.

Gość gość
Oczywiście powyższe panie proszę o ustosunkowanie się do trafności wróżby. Zdecydowanie się na nią oznacza akceptację wspomnianych zasad.

Gość gość
piotr 7czerwiec92 powróż mi proszę o miłości i o pracy. pozdrawiam :)

Gość dziś1234
Czy uda sie poznać daniela34 lat? Czy to bedzie zwiazek na stałe?gabrysia15-11-76

Gość gość
jaki będzie mój docelowy partner, gdzie go poznam itp., będę miała dzieci? akceptuje regulamin :) katarzyna 1.09.1989