Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
ale pic na wode!

Gość gość
A mnie pominęłaś, byłam na pierwszej stronie, a co jakiś czas odświeżam, aby sprawdzić czy odpisałaś. Również zweryfikuje. Malwina 23.03.1987 Uczucia i praca. Pozdrawiam!:)

Gość gość
Malwino: kręci się koło Ciebie jakiś brunet. Jest to osoba nerwowa i niecierpliwa. Związek z nim nie przyniesie nic dobrego. Wydaje mi się że obecnie nie narzekasz na swoje finanse prawda? A już na pewno jest z nimi lepiej niż w przeszłości. W sprawach zawodowych widzę poprawę, będzie bardzo dobrze, lecz możliwe że trzeba będzie się dokształcić. Czy przypadkiem w przeszłości nie byłaś w związku z kimś jedynie z pobudek finansowych? Zweryfikuj proszę, ciągle się uczę :)

Gość AM1989
Anna Maria, 21.09.1989 Droga wróżko, byłabym Ci wdzięczna gdybyś była w stanie mi powiedzieć (napisać w tym przypadku), jak zapowiada się moje życie uczuciowe i zawodowe. Z góry dziękuję

Gość gość
tez zostałam pominięta:( moj wpis jest ostatni na 1 stronie.Oczywiscie zweryfikuje. Czekam i pozdrawiam ;)

Gość gość
gość "kręci się koło Ciebie jakiś brunet. Jest to osoba nerwowa i niecierpliwa. Związek z nim nie przyniesie nic dobrego" zgadza się, tzn wydaje mi się, że chodzi o byłego.. rozstaliśmy się nie tak dawno temu, w dalszym ciągu mnie nęka.. "Wydaje mi się że obecnie nie narzekasz na swoje finanse prawda? A już na pewno jest z nimi lepiej niż w przeszłości" 100% zgodności :) "W sprawach zawodowych widzę poprawę, będzie bardzo dobrze, lecz możliwe że trzeba będzie się dokształcić." Chciałabym.. :) ale kto wie.. :) "Czy przypadkiem w przeszłości nie byłaś w związku z kimś jedynie z pobudek finansowych?" Zdecydowanie nie.. Ta osoba raczej niewiele miała...

Gość dslfhajkshkhaoejwqlas
Kamila 28.07.1996 sprawy sercowe z góry dzięki

Gość gość
patrycja 21.10.1998 uczucia to bardzo wazne

Gość gość
Paulino (ostatnia z 1 str ;) ): W przeszłości podejmowałaś błędne decyzje które stały się przyczyną kłopotów. Zabrakło kompetencji żeby podjąć jakieś wyzwanie. Czyżbyś nie zdała jakichś egzaminów? Nie zaliczyła roku w szkole? Obecnie bardzo chcesz znaleźć jakąś pracę umysłową. Widzę także problemy finansowe. Nie śpiesz się w podejmowaniu decyzji, wszystko wyjaśni się w swoim czasie. W sprawach zawodowych raczej nie należy się spodziewać jakichś szybkich wydarzeń. Jeśli chcesz się rozwijać, uczyć, to zawsze jest to dobry wybór. Obok Ciebie kręci się jakiś nieszczery człowiek, na pozór uroczy i ujmujący. Uważaj na pomówienia i plotki. Czy masz problemy ze zdrowiem?

widzę,że Pani jest tu, bardzo bym prosiła o odpowiedż pozdrawiam Kamila

Gość gość
Kamilo masz 15 lat, nie sadze żeby moja pomoc byla Ci naprawde potrzebna... wiem co myslisz, wróżka, fajnie, ciekawe czy X mnie kocha czy tylko udaje. Przyszłość to nie żarty.

17 lat. cóż.. wiem,ale mój partner był starszy sporo i można powiedzieć,że było poważnie.

Gość AM1989
Droga Wróżko, czy mogę prosić o Twoją wróżbę? Dane widoczne są wyżej na tej stronie. Oczywiście zweryfikuję.

Gość gość
no tak, zerknęłam na złą datę. nie zmienie jednak zdania, przykro mi

Gość gość
ja również proszę o powróżenie, powtarzam: Karolina 07.07.1994 sfera uczuć. Zweryfikuję :)

dobrze, dziękuję :)

Gość klaaaudiaaaaa
klaudia 27.10.1994 wigiliusz 04.12 1991 jak potoczy sie nasz zwiazek co on do mnie czuje

Ja również bardzo proszę, oczywiście ustosunkuje się do wróżby. Iwona 23.03.1974 sfera zawodowa.

Gość gość
Ja też poporsze o wrózbe, Martyna 29.06.1981 - czy bede w tym zwiazku...

Gość gość
Iwono: Czyżbyś niedawno straciła pracę? Widzę niestabilną sytuację zawodową, trudności w sprostaniu wymaganiom finansowym. Jesteś osobą gadatliwą ze skłonnościami plotkarskimi co nie pomaga, mimo tego wciąż masz problemy w kontaktach z innymi ludźmi. Przyszłość także nie rysuje się zbyt pomyślnie, poprawa nastąpi, lecz na pewno nie będzie szybka, żeby do czegoś dojść trzeba systematycznie na to pracować. Może warto spróbować z pomocy profesjonalnego doradcy w sprawach zawodowych? Jakieś kursy doszkalające?

Gość mmaaaa
malwina 3.08.1988 czy dostane umowe o prace? czy znajde kiedyś prace w swoim zawodzie? kiedy zajde z ciąże?

Gość AM1989
Wróżko, nie wiem czy zostałam pominięta z premedytacją czy tylko przeoczyłaś mój post, bardzo zależałoby mi na Twojej odpowiedzi. Anna Maria, 21.09.1989 Dziękuję :)

Gość jeszcze jajajajajaja :D
błagam jescze ja :) Klaudia 12,10,1993 i pytam o miłość i pracę

Gość Kasia_38
Kasia 31.03.1975 czy ułożę sobie życie z Jarkiem?

No niestety a na szczęście niewiele się zgadza. :) Od dawna mam bardzo dobrą pracę jak też i sytuacje materialną tym bardziej mi na niej zależy a w dzisiejszych czasach to wiecie jak jest z robotą dlatego pytam. W jednym masz rację, ludzi nie lubię. Pozdrawiam i dziękuję. ;)

Gość gość
Iwono, dobrze jednak że byłam w błędzie, jak widać nieomylna nie jestem :) przypominam że dopiero się uczę, także jesteście moimi "królikami doświadczalnymi" Pozdrawiam!

Gość gość
Ja tez poprosze Karina.19.10.83 ogolnie o zyciu - pracy Dziekuje !

Gość moze sie załapie jeszcze
jakie nowosci na najbliższy kwartał 20maj75 jadwiga

Gość gość
I ja poproszę. Iza 11.12.1986 Co w przyszłości?jak finanse?

Gość gość
Natalia , 18.07.1990 miłość