Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z prostytutka

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie mniej wiecej podliczylem: seks z prostytutkami od 8 lat, srednio raz w tygodniu to 400 spotkan. Lekko liczac po 60 zl daje to 24000 zl. Kurde auto juz bym mial :-). Dodam, ze nigdy nic nie zalapalem, czesto sie badam.

W jjaki sposób ttraktujesz pprostytutki? Szarpiesz je za włosy podczas seksu? Wyzywasz? Przyciskasz do łóżka pozorujac taki niby-g***t? Przytrzymujesz im głowę podczas lodaa żeby wbić się do końca?

Nei, co ty taka dociekliwa? szukasz inspiracji żeby strzelić z paltza? :classic_cool:

Gość goscxxxxx
Moze jej sie marzy bycie taka... Ale darmo nawet nikt nie chce

Gość gość
tez tak mysle nei z tego co widze na innych topikach jest wiecznie jakby w****iona a to pewnie z braku sexu albo ma meza z malym wckiekiem co spuszcze sie po min i nei zostaje nie zaspokojona i w****iona:) dlatego wchodzi tu i sie wyzywa albo strzela z palca

Gość gość
60 zl za seks? To chyba korzystasz z uslug dziewczyn z nizszej polki?

ŚM - przynaajjmniej raz na tydzień pojwia się tu temat "llubie kiedy facet traktuje mnie jak dziwke" więc próbuje spojrzeć na sprawę oczami drugiej strony - jak faceci traktują dziwki. Bo jakoś mój obraz dziwki i facetów korzystających z usług tychże nie pprzystaje do opisu "dziwkofilnych" kobiet. :P

Gość gość
nei juz se strzerlilas ze mila jestes?

A wam co, pomaraanczowe spierrdolinki? Marzy się korzystanie z dziwek tylko was nie stać więc lepiej wyzywac się naa forum? Takie macie atrakcyjne życie ze marnujecię je na czytanie moic nudnych wpisów? :D

Gość Sławuś
nei_nei olej ich :)

Gość gość
ja tam r****m systematycznie ale i tak mi ciagle malo to se wchodze pokrecic sie a potem zr****c zonke

Gość bartek33
To raczej ty wszedzie sie wpierniczasz z oschlymi pelnymi zalu wpisami... Nikt cie nie chce nei?

A ciebie kiedykolwiek ktoś zechce, spiehdolino? 😴🖐️

No próbuje, ale temat powoli zabijają. Chciałam się czegoś dowiedzieć o stosunku klientów do prostytutek i d**a :O przyjdzie takie i ujada jjak pekinczyk z nerwica.

Gość Sławuś
nigdy nie byłem u prostytuki, ale Tobie nei mógłbym napisać co z Tobą bym zrobił ;p

No sorry, bartuś, ze się nie wpisuje w kaanony kafe i piernicze swoje smutki zamiast rozpisywac się na temat moich różowych stringow od D&G i tipsów liłairoz, którymi będę smyrac mojego lof jak wróci z tyrki. Może se jeszcze 15cm patformy zapodam i body stocking żeby być bardziej hot? :O

Gość gość
slawus idz se lepiej zwal i daruj se te podrywy nei.myslisz ze poda ci adres i rozpoczniesz wielki romans??zlonduj:)

Gość Sławuś
żaden podryw, jak nosi stringi od D&G to za wysokie progi :P

Slawus, ale mnie interesują tylko stali bywalcy agencji towarzyskich. Przynajmniej ostatnio.

Gość gość
stringi nosi z chinczyka a o D&G marzy

Gość gość
mialem na mysli jakies chinskie centrum handlowe gdzie striny sa po 5zl

Gość Sławuś
w takim razie musisz porozmawiać z żołnierzami i bizmesmenami, bo ta grupa ludzi najczesciej odwiedza agencje

slawuś - a Ty to w ogóle w wojsku byleś że masz taką wiedzę na temat żołnierzy w agencjach, czy może się książek czy filmów o legii naoglądałeś ?

ja trochę służyłem i ani ja ani koledzy jakoś płatnego seksu nie musieliśmy szukać, panie można było wyrwać na dyskotece czy po prostu na spacerze na miesicie :) ....fakt może inne czasy, wtedy za mundurem panny sznurem :P

Jakie agencje towarzyskie ???? To nie te czasy :) Dziś to wsztstkie biznesłumen :)skóra ,fura ,kwadrat i komóra :)no i oczywiście skarbonka między nogami ;)

Gość Szukam sexu
Co to się k***a dzieje ?? nap*******ć wam