Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak nienawidzą prawiczków !

Polecane posty

Gość gość

Czy jak ktoś nie uprawia seksu jest gorszym człowiekiem ? W dzisiejszych czasach to już dyskryminacja takich mężczyzn !

Nie oceniaj ogółu kobiet przzez pryzmat kafe - raszpli. Takie sformułowanie pytania jest nieuczciwe w stosunku do ogółu kobiet.

Gość marcolina
Ja bym czuła się "brudna" uprawiając seks z prawiczkiem.

Gość Maciek. B gdzie jesteś?
Wzywam Maćka. B aby wytłumaczył nam iż kobiety nienawidzą prawików a nie prawiczków. Proszę również o zdefiniowanie pojęć: prawiczek, prawik.

marcolina nie schlebiaj sobie. Na ciebie większość prawiczków by na ciebie nie spojrzało.

Gość gość
Vrill nie oburzaj się tak. Jesteś pewnie prawik, co?

Gość gość
Tu nie chodzi o kobiety z kafe bo te wiadomo jakimi epitetami rzucaja:P Ale te w realu też raczej na znajomosc niechetnie reaguja i wyskakuja z tekstem ze jeszcze znajdzie sie taka co cie zechce ?

Gość gość
A mi się wydaje, że kobiety śmieją się z prawiczków, którzy wyglądają jak takie fajtłapy i niedorozwoje życiowe. Jeśli facet wygląda porządnie to wtedy głupio im się z niego nabijać.

Gość marcolina
Ja bym nawet takiego gówna nie chciała. To upokorzenie dla kobiety być pierwszą partnerką dla mężczyzny!

Gość gość
Wedlug Macka B Prawiczek - to kazdy facet ktory jeszcze jest przed swoim piewrszym razem to stan faktyczny bo kiedys kazdy znas byl nim . Prawik to facet który nigdy nie kochal sie dobija do pewnego wieku i nie rokuje na przyszlosc jako facet bo nic z tym nie zmienil okresla sie mianem satnu trwalego.

Gość gość
Fajna dyskusja sie toczy no i prosze jedna pani juz nie wytrzymala i epitetami rzuca :P Jeśli facet wygląda porządnie to wtedy głupio im się z niego nabijać. Tak to jest jak facet wyglada to jego prawictwo nie przeszkadza a jak facet brzydki to jeszcze trzeba mu doj***c !

Gość gość
Ok. Kobiety nienawidzą prawiczków ale chyba tylko na kafe bo w normalnym życiu żaden prawiczek nie przyzna się, że jest prawiczkiem więc ta dyskusja nie ma sensu.

Gość gość
Wszystko fajnie ale dalej nie uzyskalem dobrej argumentacji dlaczego ? Prawiczki robia wam jakas krzywde , nie szanuja was ? Jaki jest prawdziwy powod piszczie my sie obrazimy !

czemu się nie przyzna? przecież to żaden wstyd. Każdy facet kiedyś był prawiczkiem tak samo jak każda kobieta była dziewicą

Gość gość
W realnym zyciu sie nikt nie przyzna ze prawiczkiem jest bo odrazu bedzie u wszystkich skreslony i straci szacunek wielu osob !

Gość gość
Cos kobiety nie chetnie argumentuja swoja wrogosc wydaje mi sie ze ta niechec polega na pewnym schemacie: AGRESJA - bierze się z - LĘKU , lęk z NIEWIEDZY !

ja myślę, że kobiety mają to głęboko w poważaniu czy ktoś jest prawikiem czy nie. To jest po prostu śmieszne, sami tu rozdmuc***ecie te sprawy sprowadzając je do kuriozalnego poziomu, a potem płaczecie jak to na kafe (jakby nie było świata normalnego) tak sie z was śmieją i poniżają. Sami z siebie robicie cioty

Gość robelitka
Ja osobiście brzydzę się jak mężczyzna nie uprawiał seksu. Jakoś mnie odpycha od takiego.

Gość gość
Lars Ulrich* wszyscy tutaj wiedza ze jestes kryptogejem dlatego sie nie wypowiadaj !

Gość gość
na choj sie pod babe podszywasz zjebie? Ale żenada

Gość gość
robelitka dlaczego sie brzydzisz bo jest czysty i nieskalany ?

Gość gość
widze ludziom puszczają nerwy wiekszość polaków nie potrafi normalnie porozmawiać tylko wyzywać umieją !

Gość robelitka
nie wiem czemu po prostu mnie jakoś odrzuca. tak samo reaguje jak widzę jakieś robale czy pająki.

Gość gość
wniosek jest taki ze kobiety nie potrafia argumentowac swoich wywodów po prostu jak dzieci nie bo nie !

Gość gość
nie oszukujmy się ale kobiety wolałyby usłyszeć, że facet miał nie wiadomo ile partnerek niż to, że jest prawiczkiem a ona będzie jego pierwszą!

Gość gość
To powinno byc jej przyjemnie i milo ze czekal z tym tak dlugo by z wyjatkowa osoba to zrobic?