Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak nienawidzą prawiczków !

Polecane posty

Gość gość
bo kobieta ma zawsze racje :) a podobno prawiki to znawcy kobiet :D

Gość gość
Racja jest po stronie tego co potrafi udowodnic i argumentowac :)

Gość Nobel dla Larsa
ja myślę, że kobiety mają to głęboko w poważaniu czy ktoś jest prawikiem czy nie. To jest po prostu śmieszne, sami tu rozdmuc***ecie te sprawy sprowadzając je do kuriozalnego poziomu, a potem płaczecie jak to na kafe (jakby nie było świata normalnego) tak sie z was śmieją i poniżają. Sami z siebie robicie cioty x 👄

Gość gość
dopóki człowiek żyje z dala od nich ale na partnera kogoś takiego nie wezmą :P

Gość gość
to nie jest wcale "nie bo nie"! atrakcyjni, przebojowi, fajni mężczyźni nie"trzymają" swojego prawictwa do 30-stki. przecież wy nie jesteście prawikami z wyboru, po prostu nikt waszego wianka nie chce.. prawictwa nie widać, a inne rzeczy owszem- jesteście nieatrakcyjni dla kobiet i tyle

Gość gość
Same nie wiedzą dlaczego poprostu jest takie przekonanie w spoleczenstwie i tak musi byc :P Lars nie dziw sie ze za geja cie maja zamiast byc w ramie w ramie z facetami kobietą przyznajesz racje i jeszcze sie im podlizujesz:D

Gość gość
przecież wy nie jesteście prawikami z wyboru, po prostu nikt waszego wianka nie chce.. prawictwa nie widać, a inne rzeczy owszem- jesteście nieatrakcyjni dla kobiet i tyle No wkoncu pierwsza sensowna odpowiedz dzieki :)

i co ma do tego bycie tym "kryptogejem" przecież bym się wtedy facetom podlizywał jak ty to mowisz. Ja nie jestem ani kobietą ani prawikiem więc piszę jak to wyglada z boku.

Gość gość
Lars daj mu spokoj - nie kopie się leżącego

Gość gość
Czyli juz znany jest powód dlaczego ! { ATRAKCYJNOŚĆ }

Gość gość
i co stanął ci już?

Gość gość
najpierw cię lekceważą - potem się z ciebie śmieją - potem z tobą walczą - a na końcu zwyciężasz .

Pamiętam, nawet, jak ta Klaudia, co mnie z okna wołała, często na m Może nie patrzyła. Otwierała szeroko oczy i mnie mierzyła z góry na dół. A raz na korytarzu, jak siedziała na schodach, zlustrowała mnie z dołu do góry, jakby przeskanowała, i się dziwnie na końcu lekko uśmiechnęła. Więc wygląd w moim przypadku nie jest problemem. . . Trochę zadzieram nosa, bo jestem Kszatrijem . . . Może to dlatego . . .

Gość gość
TO CZEMU ZA TA KLAUDIE SIE NIE BIERZESZ ?

Gość gość
jak facet nie chce puszczalskiej to prosta droga do bycia prawiczkiem długi czas.

Gość gość
raz - nie dla psa kiełbasa dwa - to chore nazywać kobiete która wcześniej sypiała ze swoim chłopakiem puszczalską trzy - te wasze obawy wynikaja pewnie z tego że boicie się, że będziecie gorsi od poprzednika; to charakterystyczne dla tego typu "mężczyzn"

Klaudia to zamknięty rozdział. Historie które opisuję, miały miejsce w roku 2005 i 2006. Poza tym ona już sobie jakiegoś menela znalazła, bo wszedłem na jej profil. Poza tym ja jestem chyba przez nią przekreślony. Bo raz powiedziała mi cześć, to zacząłem do niej pyskować . . . Czułem trochę, że moja godność jest urażona . . .

"trzy - te wasze obawy wynikaja pewnie z tego że boicie się, że będziecie gorsi od poprzednika; to charakterystyczne dla tego typu "mężczyzn"" Bzdura. Normalny facet się brzydzi cudzego nasienia po prostu . . .

Gość gość
możesz to sobie tak tłumaczyć, nikt ci nie zabroni, swojego tez sie pewnie brzydzisz

Klaudię pogoniłem, bo: 1) Czekałem na lepszą okazję 2) Bałem się, że ze mnie szydzi 3) Miałem parę swoich problemów, które mnie blokowały 4) Była nieletnia. Ja miałem 20 lat, ona 15, może 16. Bałem sie reakcji ze strony jej starych . . .

Gość gość
puszczalskie to nie te ktore uprawialy seks z bylym partnerem a te ktore majac obecnego dajac na lewo i prawo innym :)

Gość gość
Atrakcyjnosc nie jest wyborem ! jak napisal wyzej Æðelgast kobieta jak widzi atrakcyjnego faceta lustruje go i ocenia na przyszlego partnera seksualnego ! Dlatego brzydki facet zawsze bedzie sam chyba ze na kase jakas zlapie:P

gość właśnie tak. W Piśmie jest napisane, że kiedy mężczyzna ma wytrysk, to musi się wykąpać i do końca dnia jest nieczysty. Kiedy ja mam polucję nocną załóżmy, to się kąpię i piorę swoje ciuchy.

Gość gość
o nie mogę! gościu przeżywa jakąś Klaudię, co go 8 lat temu wzrokiem zmierzyła i na tej podstawie uważa się za atrakcyjnego:D za 20 lat nadal będziesz o niej gadał, a wasze powierzchowne kontakty urosną do rangi romansu stulecia:D projekt jak drut

Gość gość
nie oszukujmy się ale kobiety wolałyby usłyszeć, że facet miał nie wiadomo ile partnerek niż to, że jest prawiczkiem a ona będzie jego pierwszą! gówno prawda ja wolę prawiczka, są dla mnie OBOJĘTNI(tak jak dla większości kobiet), na swój sposób uroczy i potrafią imponować, zaintrygować, ale muszą coś sobą reprezentować, to na pewno nie kafe-cioty, wiecznie narzekający na kobiety ;) Poziom co poniektórych wypowiedzi tu jest tak denny, przecież od razu widać, że faceci podszywają się pod kobiety toż to żałosne :o

Gość gość
Takie osoby jak Cara Delevingne , Lars Urlich nie sie lepiej nie wypowiadaja medza na kazdym poscie i doprowadzaja tematy do upadku przestancie nikt was tu nie chce ! Posty sa po to by ludzie szukali rozwiazan , porad by zmienic swoje zycie !