Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak nienawidzą prawiczków !

Polecane posty

Historia autentyczna. To tylko przykład. Potem było kilkainnych podobnych sytuacji. Co do pisma: "Jeżeli mężczyźnie wypłynie we śnie nasienie, to obmyje on wodą całe swoje ciało i będzie nieczysty do wieczora. Każdą szatę, każdą skórę, na które wypłynie nasienie, należy wyprać w wodzie i będą nieczyste do wieczora." Mojż III 15:16-17

Gość gość
najlepiej szydzic i i sie smiac z ludzi do czego ten swiat zmierza pelno pustakow na poziomie malpy :P Jak tu dyskutowac skoro nie ma z kim ?

Gość gość
Autorze dlatego nie nawidza bo sie z takim czlowiekiem nieswojo czuja tu chodzi o komfort fizyczny i psychiczny !

Gość gość
kobiety gardzą prawiczkami bo nie uprawiali seksu a dla kobiet taki facet nie jest nawet człowiekiem i nie zasługuje a szacunek.

Gość gość
Mnie sie wydaje, ze kobiety nie chca prawiczkow do jednorazowego seksu, bo zamiast sie kochac musialaby go uczyc jak sie to robi, a nie o to chodzi w przygodnym seksie. Natomiast jesli facet jest fajny, w miare przystojny, ma fajny charakter i potrafi zainteresowac dziewczyne, to mysle ze nie bedzie z tym problemu. Kobiety nie lubia prawiczkow zakompleksionych, uzalajacych sie nad soba.

Gość gość
kobiety nie lubią w ogóle prawiczków i to tylko dla tego, że seksu nie uprawiali.

Gość gość
przykre, że tylu facetów jest upośledzonych pisząc takie brednie inaczej się tego nazwać nie da

Gość gość
przykre jest to ze kobiety nie znajac i nie rozumiejac takich facetow za najgorszych ich maja:P

Gość do gość
a ja bym nie chciał kobiety, która się bez związku bzykała 2013-06-22 10:50:07 [zgłoś do usunięcia] gość Mnie sie wydaje, ze kobiety nie chca prawiczkow do jednorazowego seksu, bo zamiast sie kochac musialaby go uczyc jak sie to robi, a nie o to chodzi w przygodnym seksie. Natomiast jesli facet jest fajny, w miare przystojny, ma fajny charakter i potrafi zainteresowac dziewczyne, to mysle ze nie bedzie z tym problemu. Kobiety nie lubia prawiczkow zakompleksionych, uzalajacych sie nad soba.

Gość gość
no to szukaj takiejj, ktoś ci broni czy co?

Gość do gość
teraz wiekszosc dziewczyn ma za soba seks bez zwiazku

Gość gość
aha, no to żyj w samotności i obłudzie, nie będę pouczać ciemnoty po raz enty bo to sie mija z celem

Gość gość
ale idiota :D no cóż masz przynajmniej renie

Gość do gość
widze po kolezankach, ze malo ktora jest swieta. duza czesc ma po kilku partnerow rocznie

Gość do gość
malo ktora atrakcyjna studentka zyje jak zakonnica

Gość gość
trzeba pietnowac te k***y ! to im sie odechce :D

Gość Tomkoo
Co za glupie sformuowanie, jakie bzdury. Ja bylem prawiczkiem do 27r zycia i nie mialem wiekszych problemow z tym. Zadnych p*****l z pielegnowaniem tego itp p*****l. Tak mowia tylko tacy, co sie boja i probuja sobie wytlumaczyc czemu jeszcze sa prawiczkami. Fakt - duzo fajniej sie "rozprawiczyc" z kims do kogo sie cos czuje, ale nie ze wzgledu na jakas wartosc tego, tylko dlatego, ze jak komus ufasz i darzycie sie jakims uczuciem, to nawet jak cos pojdzie nie tak, to nic sie nie stanie i mozna sprobowac znow i znow. Zrozumienie jest tu najwazniejsze. A i tak jak bylem prawiczkiem w miescie gdzie wszyscy po klubach rwali i ruch...li nie mialem problemow z nimi chodzic wszedzie, mialem mnostwo kolezanek, ktore nieraz na mnie mocno lecialy bo nie bylem ciapkiem, tylko zawsze wygladalem jak konkretny facet i tak sie zachowywalem. Jedno nie ma nic do drugiego. Ale faktycznie czesto jest tak, ze prawiczek to ciapek, nawet mam takiego kolege, on m juz teraz 28lat i nie wiem czy nawet calowal sie kiedys z dziewczyna na trzezwo w pelni percepcji. To juz jest niebezpieczne troche, bo psychika plata figle. Gosc boi sie wychodzic jak sa gdzies dziewczyny, nie oddzywa sie za wiele w towarzystwie, tylko komp, gry i filmy. A druga sprawa - jestes prawiczkiem, to po co to mowisz kobiecie? Czy to wazne? Powiesz jej to, nawet jak dojdzie co do czego to spalisz sie psychicznie. A najwazniejsze to zawsze probowac i mowic sobie "nic sie nie stalo, nastepnym razem bedzie git" a dziewczynie, ze np"przepracowanie, stres a jak za szybko pojdzie, to dlatego, ze nie bylo sie wczesniej z tak piekna kobieta":). Ja pierwszy seks mialem super, chociaz dziewczynie o tym nie powiedzialem, ze jestem prawiczkiem.

Gość gość
Zmieniły się konwenanse po prostu, teraz kobieta woli być tą 30-tą niż tą pierwszą :)