Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Alka z krainy koszmarów

co robić ???!!!

Polecane posty

Gość Alka z krainy koszmarów

witam, Jestem w związku już 10 lat, zaczęło się jak byliśmy w LO. 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie na kredyt, oboje mamy prace, skończone studia, wydawać by się mogło, że teraz czas na ślub.... Problem jest taki, że jego rodzina mnie nie akceptuje (pochodzenie, status materialny itp.), mój partner ignoruje ich przytyki w moim kierunku, ale nie godzi się na ślub cywilny tylko we dwójkę, twierdząc, że to nie fair względem rodziców. Rozumiem go, choć mam żal, że w tak konfliktowej sytuacji wmawia mi, że mam urojenia i że jego rodzice nic do mnie nie mają, twierdzi, że te uwagi jego mamy i siostry to takie nic nie znaczące komentarze, i że one nie mają taktu po prostu, że ja jestem mądrzejsza i powinnam to ...olać...Zastanawiam się nad odejściem, nie widzę już dla nas przyszłości, związek ma 10 lat, w perspektywie nie ma ślubu, bo ja nie chce wesela. Z trudem namówiłam go na kupno mieszkania, bo wciąż wspominał o zamieszkaniu z rodzicami. czuje, że on się ciągle wykręca przed odpowiedzialnością, Zdarzyło się kilka razy, że powiedział, że miłości nigdy nie czuł a za chwile ze kocha mnie do granic...męczy mnie ta ciągła niepewność... czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Czy pozostaje się już tylko rozstać ? Pozdrawiam,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować