Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek z wybrzeża

Niebieskookie blondynki powinny mieć dzieci tylko z blondynami

Polecane posty

Gość Romek z wybrzeża

lub z rudymi facetami bo jak tak dalej będzie to za kilkadziesiąt lat w Polsce i Europie nie będzie już aryjskiej rasy. Mam rację ?

Coś w tym jest. Jest wiadomym nie od dzisiaj, że ciapaci ludzie mają apetyt na polskie blondynki, na przykład

Ale, czy aryjska rasa to blondyni? Aryjska rasa to Persowie i grupy pokrewne. A oni zazwyczaj wyglądają tak: voila.pl/index.php?show_file=2691505 www.youtube.com/watch?v=URqN0Iu64D4 www.youtube.com/watch?v=WsHZwuHiTSo

Gość gość
Kiedyś oglądałem program o 3 rzeszy i było tam że hitler w latach 30tych nakazał śluby niebieskookich blondynek z niebieskookimi blondynami więc wynika z tego że blondyni to aryjczycy

pl.wikipedia.org/wiki/Ariowie osn-gs.blogspot.com/2011/04/pochodzenie-biaych-ludow-europy.html

Gość gość
Co to ariowie?

Gość gość
Adolf H.twierdził podbnie.

Pierwsi indoeuropejczycy. Pośredni, albo bezpośredni przodkowie narodów indoeuropejskich, jak persowie, słowianie, celtowie, germanie, italikowie . . .

Gość blockhead
nie lubie blondynow, sorry

Gwoli wyjaśnienia: Æðelwulf to anglosaska forma imienia adolf. "Æðelwulf " to "szlachetny wilk" po starogermańsku . . .

Gość Romek z wybrzeża
Nie zrozumieliście mnie chodzi mi o to że jak blondynka zrobi sobie dziecko z nie-blondynem to jest tylko kilka % szansy że dziecko będzie blondynem lub blondynką z niebieskimi oczami bo geny takie jak ciemne włosy,oczy,karnacja są dominujące.

Gość gość
mnie tez nie podobają się blondyni, sorry...niebieskie oczka sa dobre dla panienek z tapirem na głowie a nie dla prawdziwego mężczyzny...większości kobiet podobają się kolesie typu włoskiego, hiszpańskiego, latynosi- coś w typie młodego Antonia Banderasa

Jasne włosy to cecha recesywna. Ciemne włosy to cecha dominująca. Kiedy mamy do czynienia z miksem wtedy gen odpowiedzialny za jasny kolor włosów jest utajeniu poniekąd. I się nie manifestuje. Ale dzięki tej zasadzie dziedziczenia, wiele jasnowłosych osób ma ciemnowłosych rodziców. A nigdy na odwrót . . .

Gość gość
ja mam oczy zielone moj husband takze i jest ciemnym blondynem. Dobre polaczenie