Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem ponad 3mc po porodzie. Od razu prawie wróciłam do swojej figury. Karmie piersią, cwicze zdrowo się odzywiam. Jestem szczupła mało przytylam w ciąży. Teraz wsze mnie Nawet niż przed zajsciem. Tu zaczyna się problem... Otóż wczesniej z mężem uwielbialismy seks, kolację przy swiecach i winie itp. Teraz pn unika seksu. Daje mi do zrozumienia że podobam mu się, kręce go bo widzę i mówi mi to. Niedawno doszło do zbliżenia po ponad 7mc przerwie... W ciąży i po pologu dążyłam do zbliżenia ale mnie unikał. Zobaczylam za to że ogląda wiadome filmiki :/ wiedzial jakie mam do tego podejscie. Czuje sie teraz jak zero. Moja samoocena spadła. Nie wiem czemu to robi,dbam o siebie, maluje się, dbamy o paznokcie nie chodze w dresie po domu:/ aa zaznacze ze dosekdu niedawno doszło w dzień jak igladal wiadomo co. Chyba mu sie nie podobają juz.

Gość kobieta z kropka
Z mojego, niestety, doswiadczenia powiem CI jedno... Mozesz sie zastanawiac dlaczego, analizowac, szukac winy w sobie. Mozesz tez zaakceptowac fakt, ze facet stracil zainteresowanie Toba. Tak sie zdarza i to czesto. Niestety gdyby chodzilo o urode, to nie zdradzanoby np top modelek. Najgorsza rzecza jaka mozesz zrobic to biegac za nim, plakac i pytac czemu. Jesli brakuje Ci sexu to zalatwiaj to sama, jesli adoracji to poflirtuj troche z innymi. Zwyczajnie sobie odpusc. A jesli chodzi o chodzenie w domu w ladnych ciuchach, to coz, kwestia przyzwyczajenia. Gdybys wystarczajaco dlugo chodzila z golym tylkiem to tez by przestalo na nim robic wrazenie