Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

castagnus - starania

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od miesiaca zazywam castagnus poniewaz mialam baaardzo nieregularne miesiaczki, do tego badam szyjke macicy, obserwuje sluz i uzywam testow owulacyjnych. Pierwszy okres trwal az 12 dni z tym ze nie było to ciagle krwawienie tylko naprzemiennie z plamieniem, podejrzewam ze na poczatku organizm nadrobil zaleglosci, nie wiem jak to lepiej ujac. Przechodzac do rzeczy krwawienie skonczylam 4 czerwca i od tego momentu badam szyjke i obserwuje sluz. Sluz jest bialy ale dzisiaj zauwazylam ze w wyzszych partiach wodnisty i nawet zauwazylam lekko rozciagliwy ale nie wydostaje się on na zewnatrz a szyjka jest wysoko i miekka. Nie wiem co mam o tym myslec. Od wczoraj zazywam tez wiesiolek na poprawe sluzu. Znowu od wczoraj wieczora pobolewa mnie macica i jajniki naprzemiennie, czy ktos moze mi doradzic co to moze oznaczac. Z testow owulacyjnych nic nie wynika, kreska kontrolna wyraznie zaznaczona, testowa nieco mniej. Dodam tylko ze mieszkam w UK i nie mogę zglosic się do ginekologa na badanie jeśli nie jest to pilny przypadek.

Gość gość
Haloooooo jest tu ktos?