Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mowicie ''uprawiałam seks'' - co to jest uprawa roli czy roślin ?:D

Polecane posty

Gość gość

buhahaha

Gość Może ja to napiszę...
A jak Ty mówisz?

Gość gość
Æðelgast ah prowokatorze

ciebie najwyraźniej bardzo, zesrałbyś się jakbyś raz nie odpowiedział na mój post ;)

Gość gość
bo uprawiac ma szersze znaczenie, mozna tez uprawiac koszykówkę

Gość gość
to tak jak z angielskim zrobić zdjęcie nie masz /made a photo/ tylko /take a photo/.

ja tylko powiedziałam jak inaczej niektórzy, tu przykład mojej mamy, określają uprawianie seksu. :) Następnym razem zignoruj post który ci się nie podoba.

Poza tym moorland. Polski to nie jest wasz język. Dlaczego wy żydzi tak często mieszacie się do nie swoich spraw? Wy macie swoje języki . . . .

wiesz jaka jest między nami różnica? Mnie nie przeszkadzają twoje domniemania, a ciebie dalej boli, że radziłam ci się wykastrować jak zakładałeś temat po temacie o tym jak ciężko ci z twoim własnym popędem seksualnym ;)

Gość gość
Æðelgast Poza tym moorland. Polski to nie jest wasz język' a wjakim slangu jest to napisane?! bo z pewnoscia nie jest to jezyk polski :O na lekcji interpunkcji i budowy zdania logicznego sie spalo, co? :O

Ja nie mam problemów, z popędem seksualnym. Mam słabe libido, jak Kshatriya. Ty natomiast się przyznałaś, że zadałaś się z tlenionym popychadłem. Tyle w temacie!!!

oczywiście, tak samo jak wstawiłam swoje zdjęcie na którym mam kręcone włosy :) Nie rób z siebie większego pajaca :) Kto jest niby tym tlenionym popychadłem? Mój facet? Bierzesz przykład ze swojego kumpla bsa - jak już nie ma co powiedzieć to "powymyślam na temat rodziny rozmówcy, bo sam mam kompleksy i nadal mieszkam z mamą"? :D

Gość gość
ja mówię...rznelam sie ze swoim facetem zwlaszcza gdy jade tramwajem i rozmawiam ze znajomymi zadowolony z odpowiedzi autorze?