Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASTURBACJA U KOBIET

Polecane posty

Gość vivid890
szacunek do wladz koscielnych? ja do nich nie mam szacunku. pijawki wysysajace kase. mam szacunek do wlasnych wartosci i wiary a nie ludzi ktorzy stworzyli sobie wlasny 'zawod' o celach zarobkowych

Gość gość
eee ja się nie masturbowałam cały rok, okrągłe 365 dni, ale pewnego dnia pękłam i organizm odebrał wszytsko z nawiązku. Ps. Zauważyłam dziwną zależość. Odkąd przestałam masturabację postrzegać jako grzech zaczłęma robić to rzadziej.

Gość nicaa
a celibat jest rzeczą świętą, nie wolno jej podważać nikomu!!!!!

Gość gość
nicaa myślisz że od masturbacji ci się piepszy od tego ale to po prostu okres dojrzewania, jakbyś tego nie robiła to pewnie jeszcze bardziej by się chciało r*chac

Gość nicaa
a zauważyłaś taką zależnosc, że to, co zakazane jest zazwyczaj bardziej porządane?

Gość gość
taa, nicaa tak bardzo tego pragniesz to mogę ci to sprawić, mam 17 lat co ty na to? ^^

Gość nicaa
jak się napędzasz to wiadomo: sex i palcówka u Cb norma -.-

Gość gość
Dobra metoda na poznanie własnego ciała. Niedawno kupiłam sobie wibrator - polecam każdej. I teraz możecie się śmiać - ale ja dopiero dzięki niemu, po wielu próbach, nauczyłam się orgazmu pochwowego. Teraz czekam by wykorzystać umiejętność w praktyce, bo chwilowo mojego chłopaka nie ma - jak wróci to się zdziwi :D

Gość gość
Oczywiście, że zakazany owoc smakuje najlepiej, ale masturabcja nie jest tym owocem, jak mam ochotę to robię, ja nie to nie, nie ma w tym nic zdrożnego. Odka tak myślę, czuję się lepiej na umyśle, bo od tego można zwariować, organizamu nie da się oszukać, popęd seksualny, that's all:P Ja jestem spragniona piję wodę, ja głodna jem, gdy chcę sikać sikam, ja mam chcicę robię sobie dobrze i jest OK

Gość nicaa
dziena, nie -.- poczytaj sb wcześniej, co sądzę na ten temat. Nie chce mi się drugi raz pisac

Gość nicaa
dziena, nie -.- poczytaj sb wcześniej, co sądzę na ten temat. Nie chce mi się drugi raz pisac

Gość gość
nicaa mam długie palce, mogę pomóc ci w tym czego nie popierasz ; ]] ]] ] ]] ] ]

Gość anonimma
to, co ty o tym sadzisz nie ma nic wspolnego z logika ani praktyka :D

Gość gość
moje paluszki są lepsze niż wibratorek uwierz mi, a zwierzaczek jest 10x lepszy ; ]] A jezyczek to już w ogóle byś odleeeeciała naprawdę :P

Gość gość
A ja tak ogólnie się spytam pisząc moimi wibratorkami, czemu 80% tematów tutaj wiąże się z seksem?

Gość nicaa
hahahahah, już hejty na mnie lecą Xd kocham too... 15 lat i nie zna życia, no tak, sorry. Zapomniałam. Przepraszam, ale muszę bronić kościół. Jest to dla mnie naturalne, sory. Spadam stąd, nie będę nikogo przekonywać do swoich racji, ale swoje muszę powiedziec. Pozdro dla Was, powodzenia w życiu. Do widzenia .

Gość gość
Ale to nie był hejt, ja chce ciebie zmasturbować moimi paluszkami.

Gość everything2
Dziewczyny! Czy Wy sie tak musicie meczyc.....dlaczego? Man

Gość nicaa
gość, idź se w c**j. Nikt nie będzie mnie masturbował, a już tym bardziej jakiś niewyżyty nastolatek...

Gość gość
haha, czemu nie? Wiesz jakie mam paluszki wyćwiczone

Gość wuwuza
O ile mi wiadomo to kościół zabrania masturbacji jak również rozpusty związanej z mówieniem o tym i wogóle poruszania takich tematów - dlaczego święta autorka zakłada taki grzeszny temat? Autorko czekam na odpowiedź.

A u prawosławnych taki pop proszę ja kogo sobie żonkę ciupcia dzieci ma i jakoś to Bogu nie przeszkadza. A ten sam Bóg proszę ja kogo, ten sam. Ale najlepszy motyw to jak u nas biskup musiał się z popem spotkać na obiedzie no!!! No musiał??? A tu żonka popa jaszczureczka jak należy a bachory biskupowi tą jego lagę do zabawy brać chcieli:-)

Gość Eeeheem
I dlaczego święta autorka przeklina? Przecież to też kuurwa grzech:) zero konsekwencji:)

Gość Eeeheem
I dlaczego Autorka przeklina, przecież to też grzech. Zero kuurwa konsekwencji:)

A w ogóle to co tu temat na ciurlanie wśród duchowieństwa zeszedł co??? Może się cholera coś zmieniło w tych szpiczastych chałupkach a ja nic nie wiem!!! Kiedy tam nie zajdę to wizyta papież w Polsce jest, Po za tym smutne piosenki tam śpiewają a dodatkowo w takim kiosku Zorro siedzi ludziska tam klękają on skubaniec nie wiem czy jakąś szpadą w ten kiosk stuka a ludzie go w szalik całują!!! Jakaś nowa kamasutra czy gra wstępna!!!