Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał Łuka

Jaka kobieca uroda najbardziej Was odpycha?

Polecane posty

Gość gość
Nie cierpię nabotoksowanych lal takich jak Natalia Siwiec z karpiem zamiast ust. Ogolem odpycha mnie taka patologia z czarnymi przetluszczonymi wlosami (do czarnych farbowanych wlosow u ladnej dziewczyny nic nie mam) z gruba twarza i wylewajacymi sie boczkami.

Gość gość
Najbardziej odpychajace sa dziewczyny ktore za mocno sie opalaja I nakladaja za duzo tapety. Dla mnie najladniesze sa naturalne dziewczyny, szczuple I dbajace o zdrowie I cialo.

Gość gość
taaaa a za najbardziej wypacykowanymi, wytapetowanymi i sztucznymi sie ogladają i ślinią - ale ściema

Gość gość
tak zgadza się oglądają się aleeee pomyśl jak ci wychodzi na przeciwko takie coś cudaczne nie zwrócisz uwagę??? zwrócisz ja tak mam...tyle że takiej sie od razu wydaje że patrzą bo piękna otóż mylne myślenie !!!! patrzą bo wygląda jakby z wiejskiej dyskoteki się zerwała !!! tandetne to że aż wzbudza śmiech! przykład: koleżanka kiedyś kupiła sobie buty ...nie da się opisać tych butów w kilku słowach w każdym razie masakra!!!!!! wołająca o pomstę do nieba zwróciłam jej uwagę ...ej co Ty na siebie założyłaś (mimo tych butów ładnie się ubiera) w życiu nie widziałam czegoś tak paskudnego u niej...a ona mi na to no wiesz....wiesz jak ludzie się patrzą .......mamusiu kochana załamka!!!!! jak to usłyszałam rzecz jasna odpowiedziałam jej....patrzą bo wyglądasz jak klaun :) i tak było rzeczywiście ,wyglądała jak neonówka w tych jaskrawych kozakach ...więcej ich potem u niej nie widziałam widocznie dało do myślenia a może ktoś jeszcze co się patrzył to samo jej powiedział :)

Gość yaykowietz
każda ktora jest podobna do faceta🖐️