Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba do mam?=)

Polecane posty

Gość gość

witam=) Mam pytanie do mam... Prawdopodobnie mogę być w ciąży do zapłodnienia doszło 4 dni temu, z moich obliczeń wynika że to był mój ostatni dzień nie płodny, ale czytałam że jesli ktoś tak jak ja ,ma nie regularny okres to wcale nie jest powiedziane że tydzień od pierwszego dnia miesiączki są dni nie płodne... Dziś jak nigdy wstałam rano do pracy i mnie zemdliło, ciągło mnie na wymioty i po południu tak samo cały czas odczuwam dziwne obrzydłe zapachy przez które wisze nad toaletą... jest to mozliwe?? Może mam jakąś grype żołądkową?? Robiłam test ale wyszedł negatywny tylko na test to jeszcze za wcześnie:/

Gość gość
Moja droga....nie nakręcaj się tak mocno. Oczywiście istnieje możliwość ciąży jeśli się nie zabezpieczaliście ale musisz poczekać. Cierpliwość to najważniejsza cecha każdej mamy. :) Za kilka dni się okaże. Powodzenia!

Gość gość
odezwie sie ktoś?? dziewczyny jak u was przebiegała ciąża??pierwsze dni i pierwsze oznaki???

Gość gość
Ja się wcale nie nakręcam nie myślałam nawet o tym co bedzie, dziś jest masakra z moim samopoczuciem?? kiedy mogę zrobić test żeby być pewnym na sto procent?? Tak kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia.

Gość gość
Ja byłam w ciąży bliźniaczej i nie czułam jej tak szybko jak się Tobie wydaje.Test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. Potem trzy bety (tak dla siebie,czy dobrze przyrasta) i wizyta u gina w 6tc. Dziś biegają moje 17 m-czne córunie po domu. Cierpliwości.....

Gość gość
to pewnie jakaś jelitówka

no może tyko zastanawiam się co takiego zjadam że mnie tak zmuliło rano:/ mogło mnie to zmylić... no trudno

Gość gość
Po 4dniach i juz cie mdli?!- nie mozliwe

Rany tylko opisałam problem nie mam dzieci w ciąży byłam tylko raz ale niestety nie udało sie.....poroniłam to też były początki... dlatego pytam mamusie doświadczone jak było u nich?

Gość gość
jelitówka to nie koniecznie zatrucie, mogłaś po prostu złapac jakiegoś wirusa który wywołuje takie objawy. dwa razy byłam w ciąży i na pewno za wcześnie w twoim przypadku na tak ostre objawy ciązowe.

wyczytałam ze test wyjdzie wiarygodny dopiero po 14 dniach od stosunku więc jeszcze jest jakaś nadzieja=)