Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie wyleczyc z meza?

Polecane posty

Gość gość

jestesmy w trakbie rozwodu. Maz mnie zle traktowal,bil grozil,wyzywal,nie pomagal. Wkoncu zlozylam papiery rozwodowe i tak sprawy sa w toku juz od poczatku tego roku. Mamy jedno dziecko. Wiadomo,ze dobre chwile czasem tez byly ale grozby i duszenie zawazyly na wszystkim. Jest tylko problem jeden,poki co on widujn sie z synem praktycznie codziennie i pomimo,ze poznalam pewnego wspanialego mezczyzne sa czasem dni kiedy analizuje malzenstwo,wspominam meza,te dobre chwile,czuje mimo wszystko co mi zrobil jakis sentyment do niego :/ Czy ktoras tak miala. Prosze powiedzcie jak sobie z tym poradzic?

Gość gość
nie bądz idiotką! w chwilach sentymentów przypominaj sobie jak cie dusił...

Gość gość
Własnie sentyment sentymentem ale Cie bił prawda!!

Gość gość
no wlasnie tak robie,czasem pomaga.. Szkoda mi malego,bo to ja zlozylam papiery i to ja mu rozbilam rodzine..co zreszta wszyscy mi wypominaja..

Gość gość
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość 3Sławek3
przede wszystkim skup się na tym mężczyznie z którym teraz jesteś, a wspomnienia nie będą już miały żadnego znaczenia.

Gość gość
To minie tylko jak przestaniesz go widywać. Ale to śmieć.. wiem coś o tym, bo byłam w podobnej sytuacji. Każdy facet który znęca się nad kobietą jest śmieciem, nie ważne czy bije, czy tylko robi z niej dziwkę i służącą. Ja na szczęście nie mam z nim dziecka..

Gość .wredna jędza
Nie Ty rozbiłaś rodzinę, tylko agresor. Jesteś dzielna. Kto wie, czy pewnego dnia nie zrobiłby krzywdy i synowi. Ratujesz chłopcu dzieciństwo, dobrze robisz

Gość gość
dziekuje Wam za te slowa wsparcia..to dla mnie bardzo wazne..

Gość 3Sławek3
Trzymaj sie ;) przed Tobą już tylko szczęśliwsze dni ;)

Gość Tomaszkowa
historia, którą opisałaś jest straszna ale wiem, że takie rzeczy się dzieją. Przede wszystkim według mnie powinnaś myśleć o nim jak o człowieku, który zniszczył Wasze małżeństwo, kawałek Twojego życia i Waszego dziecka... nigdy nie słuchaj ludzi, którzy mówią, że to Twoja wina bo to nie ich dusił tylko Ciebie i niech zgadnę jak coś złego się działo to nikogo nie było w pobliżu? najgłupsze co możesz teraz zrobić to zawahać się i wycofać z rozwodu

Gość gość
może powinnaś iść na jakąś terapię? pomogłoby Ci to uporządkować emocje i uczucia. i nie daj nikomu sobie wmówić, że to Ty rozbiłas rodzinę!!! Nigdy, przenigdy!!!

Gość gość
no wlasnie nie bylo nikogo,bylam sama z tym wszystkim.. Meza bardzo kochalam..bylam w stanie pojsc za nim w ogien...wybaczalam..wszystko..ukrywalam..nie ze strachu ale wlasnie z milosci.. Nawet kiedy na tydz przed 1 urodzinami Naszego dziecka dopuscil sie zdrady emocjonalnej..wybaczylam..

Gość Tomaszkowa
moja mama zawsze mi mówiła, że od miłości do nienawiści jest bardzo cienka granica... nigdy nie myśl o powrocie to tego tyrana, a pomysł z terapią bardzo dobry. na pewno tam znalazłabyś pomoc bardzo Ci teraz potrzebną wsparcie i zrozumienie, życzę powodzenia

Gość gość
Tomaszkowa-dziekuje :)