Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyleczek2188

praca w domu

Polecane posty

Gość motyleczek2188

witajcie wiem ze moze bylo juz kilka takich tematow ale nie moge znalezc a wiec jestem mama dwojki dzieci 2 latki i 6 miesiecznego chłopca maz pracuje calkiem dobrze zarabia ale mamy budowe a wiec kredyt i jeszcze pełno rzeczy do zakupow jestem teraz na bezrobociu skonczyl mi sie macierzynski i umowa w pracy.... i potrzebuje jakiejs pracy niestety nie mam coz zrobic z dziecmi wiec chce znalezc jakos prace w domu moze to byc skladanie dlugospisow cokolwiek wiecie moze cos na ten temat prosze nie pisac ze dzieci narobili a nie maja kasy itd tak nie jest do tej pory bylo ok a teraz przyszedl kryzys prosze o pomoc

Gość gość
A kim jesteś z wykształcenia? Potrafiłabyś pisać krótkie, ogólne teksty na różne tematy?

Gość gość
motyleczek2188 nie chce tutaj na forum 45775121gg bo zaczną mnie opluwać, Zawsze jak coś się wiąże z ładnymi pieniędzmi to wyzwala w ludziach najgorsze instynkty-dlatego pisz na priv.

Gość gość
teksty na różne tematy-to ja potrafie pisać-ile płacicie? Słyszałam że na kafe za darmo się to robi w ramach wolontariatu;Dxd

Gość gość
1 zł za 1500 znaków ze spacją. Ale teksty muszę zaaprobować ja. :)

Gość gość
też szukam osób do pisania tekstów :)

Gość gość
to u mnie 1,5 za 1000znk zs+tytuł i fota :)

Gość gość
Fota własna??? Chyba żartujesz... Ja za własne foty dostawałam 4 zł za fotę...

Gość gość
1zł za 1500 to szkoda czasu trochę ale dobre dla studenta co nie ma kasy-od czegoś zacząć trzeba. Gdzie ta praca tu na kafe? Ja mam taką robote że jem śpię i pieniądze same się zarabiają do mnie należy tylko wystawienie rachunku wypełnienie pita nic więcej robić nie musze-zresztą ja na nic czasu nie mam-przyjemności mnie wciągają:)

Gość gość
Ale żeby Ci się teraz tak same zarabiały, to chyba na początku musiałaś dać z siebie wszystko. A napiszesz więcej o swojej "pracy"? :) Ja uważam, że można zarobić, całkiem nieźle, jak się jest z branży informatycznej i w dodatku na czasie, bo łatwo tam wypaść z obiegu. Ja niestety informatyki nie ogarniam, więc zostają mi ochłapy na preclach.

Gość gość
autorko nie przyjmujesz wiadomości gg od nieznajomych musisz dodać do znajomych inaczej nie pogadamy:)

Gość gość
Ja generalnie jak się czymś nie pasjonuje to się za to nie biorę a pieniądze zawsze będzie można zarobić bo zawsze ktoś będzie ich potrzebował i ja głównie na tym bazuje. Tutaj nie ma wielkiej filozofii jest tylko etap zobaczenia na własne oczy jak to jest.

Gość gość
ja się komuś nie chce pracować to gorzej jakby nie mógł, 1,50zł za tekst to nie jest dużo ale i nie mało, tekst pisze się ok 5 minut w godzinę można spokojnie napisać 10szt i tym sposobem bez wychodzenia z domu masz 15zł... poświęcając godzinę dziennie można dorobić kilkaset zł więc nie uważam tego za marne grosze, zwłaszcza w przypadku osób które nie mają dochodów, no ale cóż Polakom pracować się nie chce bo za 1zł to nie warto... a fotkę to tak trudno wkleić cltr C ctrl V i gotowe no ale 4zł to coś :D:D:D śmieszne jesteście, gdybym powiedziała że daję 4zł pewnie byście chciały 10 itd... niektórzy w końcu za art do prasy biorą 1000zł :D:D

Gość gość
No wiesz biznes jest biznes tutaj nie ma miejsca na sentymenty ! Taka co chce zarabiać w domu najpierw wszystko sprawdzi a potem wybierze najlepszą opcję pomnażania kapitału. Ona musi się zająć domem dziećmi i chce mieć coś od życia gdzie tutaj widzisz czas na pisanie artykułów??? Chodzi o to by zyć ! Nie o to by komus napsać artykuł! Życie kosztuje! Myśłę że student byłby potencjalnym chętnym do tej pracy!

Gość gość
Odkąd istnieje rynek forex to czas w którym zarabianie na czymś innym będzie dorobieniem skraca się nieustannie... I tutaj nie chodzi o to by zarabiać na forexie-raczej można spróbować się tego nauczyć... Kapitał jakim należałoby obracać musi być spory-i tutaj jedni szybko znajdą rozwiązanie a innym nigdy nic do głowy nie przyjdzie Bo kto nie myśli ten nie ma! Ryzyko nie istnieje-istnieje tylko ograniczone myślenie!

Gość gość
autorka najpierw pisze i potrzebuje jakiejs pracy niestety nie mam coz zrobic z dziecmi wiec chce znalezc jakos prace w domu moze to byc skladanie dlugospisow cokolwiek a potem okazuje się, że oczekuje czegoś od życia :D dobre :) grunt to mieć pojęcie o pracy i życiu jak się nie ma czasu by pracować to i się nie zarabia :D to chyba proste? nawet grając na giełdzie wymaga to czasu, wynajmując nieruchomości i żyjąc z odsetek również pieniądze same nie rosną

Gość gość
no i to są właśnie mamuśki robotnice :) zarobić by się chciało, ale nie pracując, powodzenia w szukaniu pracy, której nigdy nie znajdziecie

ja nic nie pisalam na korzystaniu z zycia moj post poczatkowy byl jedynym wiec bez takich tekstow prosze .... nie musze teraz korzystac z zycia dzieci sa najwazniejsze