Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfnnnno

jestem nienormalna

Polecane posty

Gość gfnnnno

nie umiem rozmawiac z ludzmi, znaczy umiem, ale glebiej soba zainteresowac faceta juz nie. nie mialam szczescia jak dotad i po prostu zdarzylo mi sie zbyt wiele zlych rzeczy, staram sie ogarnac i nie poddawac co oznacza olewanie wielu rzeczy bo nie chce oszalec..Chcialabym kochac i byc kochana... czuje sie strasznie samotna... cokolwiek pozytywnego w zyciu. nie jestem brzydka, tak slysze... po prostu nienormalna...

Gość gfnnnno
moglby ktos cos doradzic?

Gość oooAndzia
A co ogólnie robisz w życiu?

Gość esmeralda szpetna
mam to samo w sumie, kwestia przyzwyczajenia jestem introwertyczką i też nie przepadam za ludźmi i jestem uważana za dziwną, ale wierz mi lub nie z czasem człowiek zaczyna to akceptować i mieć w d***e co inni sądzą

Gość gfnnnno
Ale ja wlasnie tak zrobilam... troche szminki, troche tuszu. jestem najlepsza wersja siebie w tym momencie. a mimo to... nie umiem rozmawiac z ludzmi.

to jeszcze tekst mojej kolezanki... ;P podchodzisz do faceta i mowisz: "prawie wcale cie nie znam ale z***biscie mnie krecisz" ;)

Gość gfnnnno
studiuje narazie. jestem przyzwyczajona juz do samotnosci, ale czasem nie moge wytrzymac np teraz gdy widze pelno par i mam chwile slabosci.

Gość gfnnnno
nie chce tylko seksu, juz mialam takie propozycje i sprawilo to, ze poczulam sie jeszcze bardziej samotna... nie umiem budowac relacji z innymi

nie rycz zabo! ;) idz na randevu po klubach! ;) :P ja zaraz wychodze i jak napiszesz sobie na czole zbereznik to cie wyhacze... :D:P heheh

Gość nie czaisz zbereźnik że
nie każdy jest imprezowiczem i może nie mieć ochoty chodzić po klubach?

masz ode mnie dla ciebie :***** i jak sie teraz ciebie ktos zapyta z kim ostatnio sie calowalas, to sie usmiechnij i powiedz - ze zbereznikiem... :D:P haha

Gość gfnnnno
latwo znalezc cos przelotnego, ale kogos wyjatkowego juz nie.. co jesli jest sie zbyt dziwnym :(..

Gość gfnnnno
nie jest fajne bycie jedna z wielu.. nie interesuje mnie cos takiego.

hmmm... juz to slyszalem... ;P ;) ale patrz, moze po prostu boisz sie konkurencji? :P :) bo obraczki nie mam... :P

Gość gfnnnno
nie rozumiem czemu przyciagam takich typow. czy ja jestem jakas latwa bo jestem zamknieta w sobie introwetryczka i nikt mnie nie chce wiec powinnam brac kazdego kto mnie chce i nawet nie musi mnie szanowac? eh nigdy tego nie zrozumiem.

łął heheheh kurde szukalem i szukalem ruskiej piosenki ktora dzis slyszalem w radiu no i.......... mam... :D heheh niezla... :) musze ja zmiksowac z saksofonem... :P :) orginal: http://www.youtube.com/watch?v=4EPzcDu175Y tak tylko pokazuje na poprawe humorku... :P masz jeszcze jednego buziaka ;***** a rachunek za czulosci wysle poczta... :P :)

Gość gfnnnno
buziaczki moge sobie kupic ale milosci juz nie.. :P