Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj wspolpracownik bierze lapowki - podjebać to czy nie?

Polecane posty

Gość gość

bierze w lape i zalatwia duzo spraw "pod stolem". ja z tego zadnych korzysci nie czerpie, mimo ze mi proponowal. nie wiem czy mam to zglosic czy nie? jego to szczerze mowiac mam gleboko w d***e, jednak boje sie, ze jak sie wszystko wyda to mnie sie dostanie po garach, bo wiedzialam, a nic nie powiedzialam.

Gość gość I
najpierw z nim porozmawiaj i ostrzeż, że jak nie zaprzestanie tego procederu to będziesz zmuszona powiadomić przełożonych jak nie poskutkuje to nic Tobie nie zostanie do zrobienia jak ujawinić łapownictwo bo jak koleś wpadnie pociągnie i Ciebie na dno

Gość gość
Świadomie przyzwalasz na łamanie prawa, a to czy masz z tego korzyści czy nie, nie ma znaczenia. Jeśli to wyjdzie na jaw, poniesiesz konsekwencje. Gdybym był Twoim pracodawcą, w najlepszym wypadku skończyłoby się na zwykłam zwolnieniu. Nie zawdzięczasz nic współpracownikowi, gdybym był na Twoim miejscu już dawno bym to zgłosił.

Gość gość
Pewnie od razu leć na Policje . A co cię to interesuje konfidencie ? Żal ci że współpracownik umie sobie radzić w zyciu ?