Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shock-wave

Uwaga wszystkie Skarby które głosowały na PO.

Polecane posty

Gość Shock-wave

Dzisiaj ankietka do wypełnienia: www.jakaplatforma.org Mój wynik jako wyborcy PO to 46% (w tylu procentach zgadzam się z J. Gowinem).

Gość gość
nigdy na tych złodziei nie głosowałam i nigdy głosować nie będę !

Gość gość
zeeeero perswazji*

Wiesz trudno tu pisać na jaką partie . Jeśli wymienisz inną partie niż PO lub PIS to poleci fala wyzwisk , szykan . i po rozmowie tak że nie wiem czy jest sens tu takie sondy przeprowadzać.

Głosowałem na PO od jej początku i będę głosował dalej. Dlaczego? Bo rozumiem dlaczego są podejmowane pewne trudne decyzje. Populizm w stylu - zona premiera ma sukienki z państwowych pieniędzy mnie nie rusza. Będąc przy mężu również reprezentuje kraj, o czym mówi stosowna ustawa. Inne sprawy? Tak, są często wkurzające, ale widząc ogólną sytuację na świecie, ceny surowców, bez których nie jest możliwe nic, nie da się inaczej. I wspomnicie moje słowa - jak za czasów Balcerowicza chciano go powiesić, dzisiaj KAŻDY minimalnie orientujący się w sytuacji powie jasno - Gdyby nie jego reformy byłby dramat. Tak samo powiedzą następne pokolenia. Kwestia czasu.

Gość gość
przesrane ...nie ma na kogo głosować na PO złodziei nie będę

Gość gość
PO to normalna partia to że w polsce jest tak jak jest to nie musi być od razu spowodowane przez rządzących .. A PiS to już nie normalna przez kaczyńskiego, nie cierpię go, wole Tuska.

Gość gość
Kliknąłem dalej i wyskoczyło "Jarosław Gowin zgadza się z Tobą w 50%.":D🖐️ POwcy wszystko s*******ą :D

Gość gość
to juz SLD bylo lepsze :O moze i prezydent kielicha z innymi nie odmawial i tez kradli ale ZWYKLI obywatele tez mieli, PO klamalo w zywe oczy (NICZYM sie nie roznilo w obietnicach wyb. od PiS z kaczynskim cytetaem; 'nie bede premierem, jezeli moj brat bedzie prezydentem' ) a teraz kradnie i zwykly obywatel NIC nie ma, tylko wyzsze podatki, coraz wiecej z naszych ciezko zarobionych pieniedzy (i mowie to z wlasnego dos. bo pracuje fizycznie za 1200 netto) idzie na paliwo do prywatnego odrzutowca dla Płemieła, ktory musi w gdansku byc co 2 dzien, i na sukienki za 6000 dla jego zony, bo ona (w przeciwienstwie do Kate Middleton) nie moze sie ubierac przeciez w H&M :O wiem, ze w tym kraju nie ma szans na normalna partie dla LUDZI, zwyklych szarych obywateli, kazdy kradnie, juz sie z tym pgodzilam, ale jak kradna niech robia tak by zwykli szaracy tez cos mieli!!! umowy smieciowe, zabieranie ulg, wyzsze podatki, zaplata za elastyczny czas pracy (czyli nadgodziny za darmo, jezeli 2x w rodku wyjdziesz godzine przed czasem), oplaty za niektore zabiegi w przychodniach POMIMO tej samej stawki na NFZ pobieranej z pensji! no ludzie!!!!!

Gość gość
majonez winiary🖐️

Gość gość
ale też nie zagłosuje na PO boooo co innego co mówią a co innego co robią :) jedno z drugim się wyklucza co widać słychać i czuć :)

Gość 32233232332
głosuje na Tuska a nie na Kalksteina

Gość gość
dzięki tuskowi twoi rodzice teraz nawet leczyć nie mają się gdzie i za co !

Gość gość
Platforma, poleciała po bandzie jednym słowem, Pis to jakaś pomyłka- jakby wygrali wybory znowu by się zaczęło z komisjami, nagonkami , Smoleńsk , stawianie krzyży i pomników etc - przerabialiśmy ich przez jakiś czas już więc każdy wie jak bylo ;) . wychodzi mi ze SLD zostaje , na pewno lepsze złoo od Pisu czy PO

Gość do gościa nade mną
Co to za idiota? :D

Gość gość
W Polsce jest taki dziwny zwyczaj ze ludzie głosują przeciwko komuś , a nie za kimś - nie lubię Kaczyńskiego to na Tuska, nie lubię Po to Pis itd kilka lat i nie lubię Po zagłosuję na Pis . A wszyscy siebie warci i z jednej łapanki ;) Może kiedyś jak odejdą ludzie którzy pamiętają tamten system w Polsce , to nasze dzieci tudzież wnuki będą mieli rozsądne partie i rząd .

Najprawdopodobniej ranking partii w 2015 roku będzie wyglądał następująco: 1. PiS 2. PO 3. SLD 4. ? Rządzić będzie koalicja PO-SLD.

Będę za nową partią tzw.Republikanów która ma niebawem powstać.Pozostałe ugrupowania już były i nie było lepiej.PO się wypaliło,coraz bardziej kłamią.Żona premiera zaczęła stroić sie z naszych pieniędzy.Dziadostwo, nic wiecej.PIS też wysiada,wiecznie niezadowoleni.Partia Palikotya, odpada!