Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Key account manager - ile zarabiacie

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od siebie: wiek 30 lat stanowisko: key account manager w firmie prod. (branża metalowa) Obowiązki: nawiązywanie kontaktów handlowych głównie Eur. Zachodnia. Język angielski na porządku dziennym. Muszę orientować się w technologii prod, znać rysunki techniczne, język jak już wspominałem muszę znać bardzo dobrze - używany w pracy prawie non-stop. Prowadzę klienta od momentu znalezienia go, poprzez złożenie przez niego zamówienia aż do dostawy towaru. Duża odpowiedzialność bo np. wartość jednego większego zamówienia to ok. 0,5 mln złotych. region: polska południowa Zarobki: 1700-2100 netto (zależnie od sprzedży) Uważam, że skandalicznie mało zarabiam, mało tego kierownictwo nie premiuje za dodatkowe zamówienia, etc.

Gość gość
you are joking !

Gość gość
Heh, ja pracuję jako specjalista ds reklamy i marketingu i mam 1500... wymagali języka, prawka i jeszcze znajomości programów graficznych jak dla mnie zarobki tragedia

Gość gość
"Heh, ja pracuję jako specjalista ds reklamy i marketingu i mam 1500... wymagali języka, prawka i jeszcze znajomości programów graficznych jak dla mnie zarobki tragedia" To też nieciekawie...Odemnie programów nie wymagają ale mile widziane byłoby znać (sam uczę się programów 3d) Prawko tak samo, na porządku dziennym (ostatnio jechaliśmy na targi do Warszawy - oczywiście ja prowadziłem)

Gość majucha
dla takiej kasy nie warto z łóżka wstawać :) a jaka jest polska nazwa stanowiska, które zajmujesz, keyu?

Gość gość
To ja się wypowiadałam. Ja mało tego, że planuję kampanie reklamowe, rozmawiam z mediami, załatwiam zagranicznych kontrahentów (producent i importer mebli), to jeszcze jeżdżę po towar, próbki, strzelam foty tegoż towaru i wrzucam na stronę, na której oczywiście muszę zamieścić odpowiednio zachęcające teksty :D Poszukuję też większych klientów i odbiorców, prowadzę rozmowy handlowe i osobiście projektuję i składam do druku pieprzone broszurki i katalogi. Dodam, że pracuję już od studiów i na tych studiach jakieś 10 lat temu miałam 3000 netto + premię i wczasy pod gruszą, a teraz, nie dodałam,że pracuję na umowę zlecenie. Fantastycznie. Miasto jedno z większych w Polsce o jednym z najmniejszych poziomów bezrobocia w Polsce. Pozdrawiam

Zmieńcie prace.Pracuje w budżetówce, nie narobie się, do tego 6-8 godzin tygodniowo pracuje dodatkowo w finansach i mam więcej od was.W budżetówce kokosów nie ma - 1500 netto.A umowy zlecenia w tym kraju to jakaś kpin.Zero urlopu i tylko harówa na jakiś kapitalistów.Prace macie ciekawą, tego zazdroszczę ale zarobki skandaliczne

Gość gość
szanowi, zartujecie z tymi zarobkami, czy poważnie piszecie???? u mnie przedstawiciel handlowy ma 5 tys postawy. nie bardzo wierze w taki poziom zarobkow kam

Gość cOOle from Zurich (TM)
zarobki 🖐️:D:classic_cool:

Gość gość
ja jestem takim Key Account Manager - czyli "Firmokrążca" po Polsku:) Jednak u mnie ta różnica że muszę znać na prawdę biegle niemiecki, oraz angielski. Niemiecki aby komunikować się z bardzo ciężką grupą jacy są rolnicy i weterynarze... to jest na prawdę ciężko, nikomu nie polecam, bo ja mam pon 2 latach nerwy w strzępach!!! Praca w branży żywych zwierząt, Zajmuje się Logistyką, Zakupami, Sprzedażą, Analiza rynku, Kontakty, Rolnik, Weterynaria, Dbanie o budżet, Czasem wyjeżdżam o 3 rano i wracam o 24.00 w nocy. Dziennie potrafię zrobić 1500km. mam na rękę 5500 do 6000 netto. Uważam że mało zarabiasz, bo powinna być premia za nagrany biznes! Oni mają z tego duże sumy... podejrzewam.

Gość gosc20
Chlopaki, dziewczyny z takim wyksztalceniem, znajomoscia jezykow, doswiadczeniem zawodowym szukajcie pracy za granica - ale nie UK..polecam Szwjacarie/Zurich/Bern/Basel...szkoda waszych umiejetnosci!

Gość gosc20
Zarobki wrecz smieszne - 1500zl (doradca ds reklamy i marketingu)..zalosne:(

Gość Kisia

Pracowałam w Intelligent Technologies przed przeprowadzka do Londynu i muszę powiedzieć, że zarabiało mi się bardzo dobrze, ale fakty są takie, że trzeba trafić na porządną firmę, żeby pensja była proporcjonalna do umiejętności i dopiero w Intelligent poczułam, że moje doświadczenie i kompetencje są doceniane. 

Gość Malva

To naprawdę zależy od firmy. Pracuje odkąd skończyłam studia i dopiero teraz po 5 latach zaczęłam zarabiać poważne pieniądze i szczerze, to, że trafiłam do Intelligent Technologies było zupełnym przypadkiem. Polecił mnie znajomy i tak już mija mi rok w firmie:) Ale nie o tym. Jak masz zorientowanie na branżę, target i potrafisz zbudować i co trudniejsze, podtrzymać pozytywna relację z klientem to bez problemu powinieneś wyciągać poważne pieniądze. Nie chce, aby zabrzmiało to jak przechwalanie się, ale ja naprawdę mam satysfakcjonującą pensję, a do tego dochodzą premie uznaniowe. 

Gość Paula
Dnia 18.04.2019 o 15:35, Gość Malva napisał:

To naprawdę zależy od firmy. Pracuje odkąd skończyłam studia i dopiero teraz po 5 latach zaczęłam zarabiać poważne pieniądze i szczerze, to, że trafiłam do Intelligent Technologies było zupełnym przypadkiem. Polecił mnie znajomy i tak już mija mi rok w firmie:) Ale nie o tym. Jak masz zorientowanie na branżę, target i potrafisz zbudować i co trudniejsze, podtrzymać pozytywna relację z klientem to bez problemu powinieneś wyciągać poważne pieniądze. Nie chce, aby zabrzmiało to jak przechwalanie się, ale ja naprawdę mam satysfakcjonującą pensję, a do tego dochodzą premie uznaniowe. 

Pracowałam w Intelligent Technologies ładnych parę lat i powiem tak - jak ktoś chce dobrze zarobić to na pewno się nie zawiedzie. Dobre warunki, spoko atmosfera. 

Gość AnnaM

zalezy od firmy, bo na tym stanowisku pracowalam w trzech różnych firmach. dopoki nie trafilam na Intelligent Technoligies to zarabialam grosze... Powiem tyle ze zarobic mozna bardzo dobrze, poza tym mozna rozwinac swoje umiejetnosci i zdobyc nowe doswiadczenie

Gość Sarah

Dla mnie to bardzo spoko praca, pracuję jako account manager w intelligent technologies. Przede wszystkim rozwija i mozna zdobyc duze doswiadczenie, co moge potwierdzic. 

Gość Kiss

A powiedzcie z czym są tak gigantyczne problemy, że tyle lat minęło a intelligent technologies wciąż szuka speców ds kluczowych klientow? Żaden tam nie wytrzymuje?

Gość Rudi

Pracowałam w itsa- intelligent technologies jakis czas i zarobki byly naprawde atrakcyjne wiec jesli szukacie zatrudnienia w tym kierunku to firme moge polecić

Gość Mikula

Zarobki mogą być naprawdę dobre, ale najpierw trzeba się wdrożyc. Tak tez bylo w moim przypadku jak podjęłam prace w intelligent technologies, gdzie mogłam się spełnić zawodowo. Ogolnie praca do najlżejszych nie nalezy, ale jest ciekawa i rozwija. Jeśli do tego firma potrafi zapewnic dobre warunki, to już zupełnie na plus.

Gość Konrad

Z poprzedniczką mogę się zgodzić - firma intelligent technologies zatrudnia na tym stanowisku, a oprócz tego doskonale uczy, doświadczenie i kwalifikacje zagwarantowane.

Gość Wer

Dosyć dobrze jak na taki wymiar pracy jaki zaoferowano mi w Intelligent technologies. Pracowalam w Warszawie i przyznam ze super miejsce. 

Gość Seba
Dnia 18.12.2019 o 14:33, Gość Konrad napisał:

Z poprzedniczką mogę się zgodzić - firma intelligent technologies zatrudnia na tym stanowisku, a oprócz tego doskonale uczy, doświadczenie i kwalifikacje zagwarantowane.

To prawda. Zaczynałem swoją karierę w Intelligent Technologies i dużo się nauczyłem. Można się rozwijać i zarabiać dobre pieniadze. Ja akurat wyjechałem dalej za granice , ale gdybym był na miejscu na pewno kontynuowałbym pracę w Intelligent Technologies

Gość Paula

Na tym stanowisku mona duzo osiągnąć, branża dymaniczna a więc dużo można się nauczyć. Swoje odrobiłam w intelligent technologies, świetna firma, kariera tam to przyjemność i przy okazji dobry zysk. Mega polecam to miejsce dla przyszłych account managerów 🙂 !